View Single Post
Staro 24.11.2009., 09:14   #298
CroKiller4
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Zanimaju me vaša stručna mišljenja. Unazad 3 tjedna veza mi puca svaki dan po jedno 7-8 a nekada i više puta. Imam Thomson SpeedTouch ST 780. Zvao sam 15 puta SZK. Nakon toga je dolazio tehničar 2 puta. Prvi puta je nešto radio ali nije upalilo. Drugi puta je mijenjao splitter, testirao brzinu, margine i sve živo...smanjio mi i brzinu na 1,5 Mb/s i opet je to pucalo. Jučer sam zvao T-Com da mi vrate nazad mojih 4MB što i jesu. Veza opet puca naravno.

A kada veza pukne na ruteru se ugase sve lampice osim power. On se sam kompletno restartira. U T-Comu niti ne pomišljaju mi dati novi jer navodno ovaj moj radi. Zanima me da li bi možda kupnja novog rutera spasila stvar? Inače, mislim da je T-Com prenakrcao centralu MaxTv-e uređajima pa zato imam problema. Prije je sve normalno radilo.

Evo neki podaci o mojoj vezi i liniji.

<table class="datatable" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td>
</td><td width="30px">
</td><td width="220px">
</td><td width="50px">
</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7">
</td></tr> <tr><td width="170">
</td><td colspan="3">
</td><td colspan="3">
</td><td colspan="3">
</td><td colspan="3">
</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">Output Power (Up/Down) [dBm]:</td><td colspan="3">13,0 / 19,0</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">Line Attenuation (Up/Down) [dB]:</td><td colspan="3">26,0 / 38,5</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">SN Margin (Up/Down) [dB]:</td><td colspan="3">13,0 / 10,5</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">Vendor ID (Local/Remote):</td><td colspan="3">TMMB / BDCM</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">Loss of Framing (Local/Remote):</td><td colspan="3">0 / 0</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">Loss of Signal (Local/Remote):</td><td colspan="3">0 / 0</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">Loss of Power (Local/Remote):</td><td colspan="3">0 / 0</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">Loss of Link (Remote):</td><td colspan="3">0</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">Error Seconds (Local/Remote):</td><td colspan="3">0 / 0</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">FEC Errors (Up/Down):</td><td colspan="3">0 / 509</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">CRC Errors (Up/Down):</td><td colspan="3">0 / 0</td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"></td></tr> <tr><td width="170">HEC Errors (Up/Down):</td><td colspan="3">0 / 0</td></tr></tbody></table>
CroKiller4 je offline   Reply With Quote