Evo par mojih ss-ova, nadam se da nisu preveliki spoiler.
Brecilian forest mi je najzesci dio, drugi put ga vec prolazim, zbilja fantasticno izgleda

Prvi puta sam igrao sa dwarfom i posto sam odmah krenuo na normal nije bas bilo za zajebanciju. Znali su me zgazit cesto. Tako da je sada taktika bila odmah na pocetku ici u circle of magi, po wynn naravno.
Nakon foresta i redclifa sam se odvazio otici po onu urnu, i tad je poceo dragon party...
Rekoh, ajde ima se healer, hrpa potiona i nisam tak slab, lvl 14, mozda da probam?
Naravno pokolj... Sten je prvi najebao, opalio sam se smijat kad sam vidio ove animacije

kasnije je gad pojeo i mene

No nakon poduze bitke i par podizanja iz mrtvih trijumf...

Ou jea, i sluzbeno dragonslayer
Iduci pohod je bio pomalo kurcevit al isto se uspjelo iz pve

Moram priznati da je golem ovaj ultimate tenk. Spasio me kod high dragona, neunistiv je. Također ima i ok skilove.
Sten je bzvz na pocetku no to je zato jer ima jako malo dxt-a i stalno fula, a spor je, no kasnije ga se isplati voditi.
Trenutna situacija:
Ako netko nije znao, kad vam dođu izaslanici u kamp dobijete crates pored njih u koje mozete odlagati stvari, tj ulagati u svaku vojsku. Tu se dobiva exp.
Također, ako se vratite u wardens keep nakon sto ga prvi puta pocistite dobijete jednu zgodnu skrinjicu u kojoj se mogu odlagati stvari.
Vashaden!