View Single Post
Staro 23.11.2009., 22:30   #92
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
bilo kakvo njihanje nišana je nepotrebno jer su puške same po sebi neprecizne dok ne kleknes ili odes u prone...
BF2 nije COD, niti zeli biti... A nece pola ljudi sjedit u tenkovima, zar si zaboravio helikoptere, avione, a na kraju krajeva i INF only, koji je i vise nego popularan u bf2... Ako cemo vec ici do tog nivoa realnosti, onda bi F35 jednim prolazom sravnio mapu, a jedan sniperski claymore pobio barem 30 neprijatelja svojim šrapnelima... Stvar je samo navike i skilla, jer te u stvari tjera da radis preciznije hice, sto po meni nikako nije nedostatak.. Uostalom ako ti to toliko smeta, koristi dragunov SVD...
Razlicite klase u BF2 imaju razlicit armor, vjerujem da ce i ovdje biti isto. Malo se informiraj prije nego krenes napadat. BF2 je bio odlicno balansiran, nijedna klasa nije imala prednost nad ostalim.
a netko je napadnut ?

Da hvala na informaciji, ali znam da razlicite klase imaju razlicit armor u bf-u, ali ja sam pokusao sugerirati da bi eventualno samo na Jednoj od njih isti mogao biti dovoljno jak da prezivi sniper shot u tijelo. To bi imalo smisla jer takve armore u stvarnosti sigurno nece nositi scout, special op. ili obicni assault vojak, jer bi u njima bili prakticki nepokretni.

Sto se Claymoice tiche, da.. ako nagurash 30 ljudi da stoje savrsheno rasporedjeni u njenom 'konzervativnom' radijusu, sto se u stvarnosti, ili pak u BC2 nikad nece dogoditi.

Sto se F35 tice.. ah.. pa airforce gameplay vrlo lako moze ostati dosljedan, ako ga se ogranici na specificni 'payload' koji je prilagodjen velicini mape i urbanom terenu koji vrvi od friendly's-a. Uostalom to je i irelevantno, jer kontrolabilnih aviona nece biti u bc2, ..informiraj se Btw, pretpostavljam da uopce spominjes letjelice jer su one izrazeno najranjivije i najcesce zrtve 'overpowered' sniper pusaka

p.s. ne znam zasto izvlacis paralele sa cod'om iskljucivo jer sam njegov 'last stand' uzeo kao ilustraciju kako bi nesto Tehnicki moglo biti rijeseno. U svakom slucaju hvala ti na poucku o toploj vodi