View Single Post
Staro 23.11.2009., 21:29   #1289
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Ruky Pregled postova
pocetak proslog posta je bio sarkazam. imas pravo glup sam sta se pravdam za nesto za sta nisam kriv. ova dva invajta sta sam dobio od jollyba su mi fino prisjeli tako da cu mu dovest oba dva treckera do pristojnog ratia (preko 1:1) i dat mu informacije od tog akaunta i neka ga da kome oce.
jeste vi svijesni da vi mene ocrnjujete tako da ce meni maloko vise dati pozivnica za bilosta a sve to na temelju nesporazuma
jollyb je mene kontaktirao preko pm-a vezano uz moj los ratio i ja sam mu sve objasno. onda je on vidio post i mislio da je prije nego sta sam editirao post bilo nesto sta ukazuje na moje lose ponasanje (neka vrsta prijevare) i na temelju neznenja poceo pisati na netu da sam sumnjiv. prije njego sta sam editirao post postavio sam javno screenshotve svojih ratia na trackerima. to vam moze potvrditi i administrator jer on mislim da ima uvid u needitirani post. onda me intel freak upozorio na nepravilnost mojeg posta pa sam ga editirao.
ruky ima pravo. previše se njega ocrnjuje, postupio je kako je postupio (pogriješio), i sada radi na tome da to ispravi, AHD je već digao na 0,6 a bit-hdtv se popeo na 0,11.
ja neću prihvatit tvoje akaunt, jer su tvoji, dao sam ti pozivnice i cilj je da ih zadržiš
možda sam trebao pričekati par dana, da vidim kako će biti, ali iskreno nisam imao strpljenja.
ovakav razvoj situacije može biti dobar primjer ostalim userima koji traže pozivnice, što se od njih očekuje i da slušaju savjete pozivatelja. i zašto se ljudi teško odlučuju na dijeljenje pozivnica
za mene je ovo završena diskusija. ja mu vjerujem da će dovesti ratio na 1:1 čak i na više, samo kao i na svim trackerima s našim manjim uploadom treba više vremena

EDIT:
ruky na oba trackera došao do 1.0 ratia i rastu, tako da je sve ok - može mu se vjerovati, nema panike

Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 29.11.2009. u 12:26.
jollyb je offline   Reply With Quote