23.11.2009., 21:05
|
|
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor Perki
Samo mali ispravak. Chromoden lakovi nisu dvokomponentni, sustav je dvokomponentni. Dakle boja (bajc) + lak. Kao što si rekao, postoje i pripremljene mješavine, tako da zapravo farbaš obojenim lakom, ali to i nije neka sreća. Na kraju, sve to ima smisla samo kad se farba prirodno drvo, furnir ili šperploča. Mdf je druga priča jer ispod laka ide farba koja potpuno prekriva podlogu.
|
Istina ...
A ovo za pravo drvo je poseban gusht ... kao da je drvo opet ozivjelo, jer mu se vide godovi i sve one specificne linije.
Vjerojatno je zbog toga svaki premium zvucnik jedinstven ... i skup btw
Citiraj:
Autor Juan
Ne kažem da ne vrijedi toliko koliko košta, ali kod b&w me uvijek impresionira samo jedno, a to je završna obrada koja je uvijek fenomanalna. Nažalost, to je ono što mi je najmanje bitno, zvuk je prvi, dimenzije a*b*c druge, finiš treći. Nisam li u pravu?
No svi smo mi robovi materijalističkog društva, i često nam je "sredstvo" važnije od "cilja".
Ono što me dosta ohrabri kad uletim u neku samogradnju je pogled na ono što se nudi po dućanima i za koje novce. Finiš se često plaća, jer vizualno potcjenjujemo proizvod.
Pa jesi samo vidio kako je furnirana monitor audio silver serija? Obrati pozornost na rubove.
9.1 75th je 700 kuna skuplji samo radi furnira od običnog?
Realno: koliko quad 11l svira bolje od 9.1 a koliko je skuplji?
|
To je jedan od razloga zasto mi je Visaton drag ... ovisi o kupcu koliko ce ga dotjerati i na koji nacin, od vrste drveta, amplifikacije i skretnica pa sve do oblika i zavrsne obrade ... milina 
|