Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 23.11.2009., 19:22   #2747
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova
Izgleda da je Imagine odustao, nije se javljao par dana, dosao mi siguran kupac, samo cekam uplatu na racun, tako da, trazim pojacalo koje bih kupio. Zapelo mi ovo za oko, nije ni preskupo nesto. Aklo imate koji prijedlog u vezi pojacala, slobodno.

http://www.njuskalo.hr/hi-fi-kompone...0-oglas-491734

Za zvucnike sam mislio uzeti B&W DM601s3, prodaju se za 1500kn.

Misljenja?

Edit: B&W su prodani :S ... Sad dolazi u obzir Dali Lektor 1 (imaju samo 84dB osjetljivost) ili Diamond 10.1?

Ispricavam se unaprijed ako sam naporan, al ono, necu srljat previse, pa trebam i vase misljenje.

Nećeš srljat previše, a pojačalo si kupio tri sata nakon što si dobio novce od prethodnog sustava?

Ne zamaraj se osjetljivošću, jedno je na papiru, a drugo u realnim uvjetima, osim ako ti nije bitan svaki decibel, no onda si skrenuo s puta kad si prodao logitech.

Uz rotela, 9.1 bi sjeo ko budali šamar.
10.1 slušao nisam, ali sumnjam da je toliko bolji koliko je skuplji, još kad uzmeš da 9.1 možeš kupit rabljeni za 100-150€.
Općenito, od cijele serije diamond, meni se samo 9.1 i 9.2 svidjela, sve ostalo je preskupo u odnosu na to što se za te novce može dobiti.
Jedini nedostatak 9.1 je što "voli" skuplju elektroniku.

Dali slušao nisam, pa ne bih ništa znao reći o tome.

B&W: nikad mi nije impresionirao nijedan model jeftinije serije, jer sam od takvog imena uvijek očekivao više, kao ono kad sjedneš u najslabiji bmw.
Juan je offline   Reply With Quote