Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 23.11.2009., 18:52   #2746
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Jako lijepo izgleda

Za skretnicu je odlicno sto si koristio te kondice ... cujem lijepih stvari o njima, ali za cijenu necu pitati ...

Jedan savjet, ako trazis slucajno onaj glossy piano look ... proguglaj malo o "bajcanju" u kombinaciji s recimo onim Chromosovim Chromoden Transparent dvokomponentim lakovima.

Ukratko daju cudesne rezultate uz nanosenje visestrukih slojeva, bajcanje i poliranje

Uzorci boja (uzivo izgledaju barem 10 puta bolje), a najnovije mjesavine dolaze u jednoj komponenti, tj. vec su izmjesani.

Osobno trazim ovakav finish kod drveta, a vidi se na slici da si je covjek dao truda

Dugo nisam cuo o Visatonu nista, ali kada sam slusao prije par godina one izlozbene primjerke ostao sam vrlo ugodno iznenadjen (a slusao sam ih dosta)

Cijena uopce nije velika s obzirom na kvalitetu drivera i skretnica ... pohvale za trud

Nitroceluloza je zakon za super sjaj i presijavanje kao na gitari, ali problem je bio upravo u podlozi, trebao bih šprickit na nitro bazi, pa kit, pa brdo sitnica, pa to već košta nekoliko stotina kuna, a nitroboje je sve teže i teže naći jer ih lagano povlače s tržišta (ekologija i sl. sve kako se činilo da je to daleko u budućnosti, nitroboja je sve manje i manje, a police se pune bojama na vodenoj bazi).
Nitroceluloze ima za kupiti u pakiranju od 5kg (cca 400 kuna), a koji vrag će mi toliko.
Onda ide onaj najgori dio kod nitroboja: šprica.
Jeftini pištolj za špricanje i nitroceluloza ne idu skupa.

@syss:
Ne hvalisam previše, ali ostao sam paf na prvo paljenje sustava dok su na krajevima žica bili ovi zvučnici po prvi put koji nisu niti jednom bili spojeni na ikakav izvor, a nakon par sati se bass dosta otvorio. Nije to onaj mastan bass kakav ima kvalitetnija 8"-ca, ali je čvrst, a pritom ne potiskuje pluća. Besmisleno je govorit o odzivu, ali da ide duboko, ide, i to do zavidne granice, gdje bi mnogi 16cm driveri posustali. Ipak je to skoro 3 metra tunela. Kao poredbu imam jedino monacor sph165 kep, koji je uistinu fenomenalan driver, ali ipak je u kutiji drugog ustroja.
Juan je offline   Reply With Quote