Pa ono PS3, em sto mozes vuci filmove sa kompa (wifi ili kablom, cita od MKV-a pa nadalje, cak i iz rar-a

) poigrat se tu i tam ak ti zapne, tipkovnica mis takoder funkcioniraju tak da se mozes i prosurfat, u njega ide bilo koji 2.5 HDD (pa tko oce moze i terabajt bubnut nutra) a medju ostalom imas i ovo za ps3:
http://webshop.sophoslab.hr/?kontrol...ontroller/4023
Jedino je po meni je mozda malo klimavo, audio izlaz, imas od Sony-a neki koji baca na 3 cinca (taj je iskljucivo stereo), imas HDMI (ako ides na HDMI pustat zvuk onda je potrebno imati audio sistem koji ima linijsku komponentu da jeli pusti 5.1, 7.1) i opticki, naravno ovisno kakav si audiofil

ja nisam pa mi je na kucno kino spojeno preko dva cinca (stereo) i sasvim sam zadovoljan, dok za ove druge dvije opcije bi se trebalo malo vise isprsiti za kvalitetnije audio sisteme....
Ali za 1900 kuna sigurno bolja investicija nego obicni BR player, em sto ekipa radi software tipa Playstation media server, Tvonky media, Tversity itd i jos sa sonyeve strane redoviti firmware tak da se nemoras zajebavati trazenjem po stranicama od proizvodaca za odredeni model....
A i kvaliteta je na PS strani, bar sto se tice moga crnog jahaca

odgulio jadnicak vec 3 god niti da bi rijec rekao

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12