View Single Post
Staro 23.11.2009., 13:26   #90
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp

Paxton's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
a zasto nebi bilo drugacije ? Pa igre bi trebale evoluirati, a scenarij u kojemu napucas tipa ravno u trbuh sa punokrvnim taktickim sniperom i on unatoc 95 %nom ranjavanju dosprinta do tebe i zabije ti noz u celo je totalna sprdacina. Sasvim bi druga prica bila, kada bi gameplay omogucavao da te takav pogodak djelomicno izbaci iz stroja, nesto kao nekakav trajni last stand iz cod-a, znaci da kada te susne takav sniper u tijelo, nemas mogucnost da samo zalegnes iza nekog kontejnera i za 10ak sekundi istrcis k'o fenix, vec ostanes lezat eventualno sa pistoljem u ruci vristat medic ! Ali do toga ocito jos nismo dosli. Uostalom pa ovo je igra u kojoj ce pola ljudi zujat okolo u tenkovima ! Nije mi jasno sto tocno onda cniper cini takvom babarogom, da ga se mora nerealno ubit u pojam.

Pogotovo mi nije jasno inzistiranje na takvom balansiranju linijom manjeg otpora, kada postoji sijaset mogucnosti kojima se moze nerfati takvo oruzije. Npr. Drasticno otezano ciljanje u full stand polozaju nekakvim sway'om optike ili sto vec. Pojacan armor samo Nekoj od drugih klasa kao npr. engineer ili support, koji bi onda imali svojevrstan anti-sniper perk da prezive hitac u tijelo, za razliku od ostalih.. Ograniceni broj sniper kitova na pojedinom serveru koji bi sprijecavao sniper spam, Semi-Auto's < Bolt Action, Drasticno ogranicena municija - sto bi sprijecilo planinske kempere da sjede pod nekim drvetom pol sata i cwakaju sa optikom.. daj mu 20ak metaka, pa nek' onda trci 10 min. do savrsene pozicije, ako do nje uspije doci i nek' ih onda exploiterski utrosi. Mogucnostima nema kraja, da na kraju ne spominjem da si u CQB situacijama sa sniperom totalni underdog !

Sve u svemu, ako od ovoga naprave BF 2, mogao bi' se ja specijalizirati iskljucivo za AvP

p.s Zmaj & Gjurovski; kakav ste snip koristili ? M24, ili vidim da je i neki semi-auto trenutacno dostupan..
bilo kakvo njihanje nišana je nepotrebno jer su puške same po sebi neprecizne dok ne kleknes ili odes u prone...
BF2 nije COD, niti zeli biti... A nece pola ljudi sjedit u tenkovima, zar si zaboravio helikoptere, avione, a na kraju krajeva i INF only, koji je i vise nego popularan u bf2... Ako cemo vec ici do tog nivoa realnosti, onda bi F35 jednim prolazom sravnio mapu, a jedan sniperski claymore pobio barem 30 neprijatelja svojim šrapnelima... Stvar je samo navike i skilla, jer te u stvari tjera da radis preciznije hice, sto po meni nikako nije nedostatak.. Uostalom ako ti to toliko smeta, koristi dragunov SVD...
Razlicite klase u BF2 imaju razlicit armor, vjerujem da ce i ovdje biti isto. Malo se informiraj prije nego krenes napadat. BF2 je bio odlicno balansiran, nijedna klasa nije imala prednost nad ostalim.

Zadnje izmijenjeno od: Paxton. 23.11.2009. u 13:38.
Paxton je offline   Reply With Quote