Koji postovi

Baš sam se dobrano nasmijao i razbudio, pasmather moram dežurat do 5 ujutro
Citiraj:
Autor Roberto
Da, pozivnice su zlo, slažem se 
|
Strašno, veliko zlo. Joj kad se sjetim prvog "ulaska" na IPT, ajoooj lakše mi bilo nać šta NE želim nego ono što ću parkirat u komp
Citiraj:
Autor Ruky
nisam nikada cuo da se brzine mogu ograniciti. daj mi pliz objasni kako da vise nikada ne napravim ovakvu grasku. imas pravo, zbilja sam bio nesmotren. trebao sam racunati na te situacije
nije mi namjera svadati se ali sam malo iznerviran tvojim postovima. koji se svode na pametovanje.
|
I meni su pametovali a zamisli ja stari konj 36g i čitam u PM kako mi neki dečec od 20-tak godina "soli" tipa, čuj moraš ovo, ono...

Nemam utorrent na laptopu no tamo dolje desno u njegovoj alatnoj traci gdje ti piše brzina., klikni mišem na to i otvorit će ti se izbornik
sa brzinama ali tamo smanjuješ sveukupnu brzinu za sve torrente. Odeđeni torrent smanjiš tako da u njegovim opcijama ( desni klik miša na njega )
nađeš isto to sa brzinama, imaš za dl i za up pa podesiš. Pročačkaj malo, nećeš ništa smrdat..
Nije nitko iznerviran i zbilja nema straha da ti netko neće dati pozivnice za neki drugi tracker, jednostavno moraš slušat "starije"
koji se time bave već duže i stari lisci su u tome. Mislim da je i meni @jollyb dao za bithdtv i nije mi bila tlaka u početku malo
dosađivat mu sa kojim pitanjem ako nešto nisam bio siguran, bolje da si i dosadan ako nešto nisi siguran nego da dobiješ ban.
Bezgriješan nije nitko, ali je ogromna razlika između namjere i eto.., desilo se.
Ja sam isto usro recimo, izgubio sam vrijedan tracker ( Waffles ) koji sam žicao 2-3 mjeseca sigurno zbog Neaktivnosti
jer eto nije to bilo ono što sam mislio da će me zanimati i kako sam ga zapostavio.., ode...
Citiraj:
Autor danij3l
iskreno, po ovom prikazanom nisi ni te zasluzio.
|
Ček malo dok se dečko isprofilira, ima savjest, vidi se