View Single Post
Staro 23.11.2009., 00:25   #1279
Ruky
Premium
Moj komp

Ruky's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
pocetak proslog posta je bio sarkazam. imas pravo glup sam sta se pravdam za nesto za sta nisam kriv. ova dva invajta sta sam dobio od jollyba su mi fino prisjeli tako da cu mu dovest oba dva treckera do pristojnog ratia (preko 1:1) i dat mu informacije od tog akaunta i neka ga da kome oce.
jeste vi svijesni da vi mene ocrnjujete tako da ce meni maloko vise dati pozivnica za bilosta a sve to na temelju nesporazuma
Citiraj:
Autor intel freak
ruky brisi sile i uredi ih kako treba, sakriti nick, ratio osim desno od tocke isto tako i s up i down,,,, sakriti pp, i ostale nickove ako se vide
Citiraj:
Autor Shadowww
Kasno je sad, ja sam sve vidio, posejvao i prijavio, gotovo je.

što je ovo bilo? neko fejkanje screnshoteva ili vot?
jer sam useru ruky dao dvije pozivnice za bit-hdtv i AHD i na oba trackera je loše startao, ima loš ratio i čini mi se da se treba u početku pošteno potrudit da to dovede i održava na normalnoj razini

bit-hdtv: 0.039 - UL 711.16 MB , DL 17.49 GB
ahd: 0.23 - UL 1,54 GB m DL 6,56 GB

nije prekasno, može dostići barem min ratio na oba trackera bez problema
jollyb je mene kontaktirao preko pm-a vezano uz moj los ratio i ja sam mu sve objasno. onda je on vidio post i mislio da je prije nego sta sam editirao post bilo nesto sta ukazuje na moje lose ponasanje (neka vrsta prijevare) i na temelju neznenja poceo pisati na netu da sam sumnjiv. prije njego sta sam editirao post postavio sam javno screenshotve svojih ratia na trackerima. to vam moze potvrditi i administrator jer on mislim da ima uvid u needitirani post. onda me intel freak upozorio na nepravilnost mojeg posta pa sam ga editirao.
Ruky je offline   Reply With Quote