View Single Post
Staro 22.11.2009., 18:37   #23
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor danij3l Pregled postova
korisnicko ime za spajanje na adsl/dial-up i sl. ostaje aktivno i nakon sto iskljucite adsl i telefon (jer tu imate i mail od t-com - a kada bi se to auto brisalo ....). da ne dobijete racun za ADSL promet trebate se prebaciti na start paket (1GB). (to su ovi racuni od 59kn koje dobijete (paket 10GB) )
Trebali li mozda i molba u 3 primjerka da se neka gnjida u Tčkomu udostoji napraviti svoj dio posla ? Previse je njima svima dobro (sto se vidi i iz dividenata koje dijele svake godine) pa se kao monopolisti ne moraju bojati trzisne utakmice i borbe za korisnike. Dobili su na poklon infrastrukturu ciju su izgradnju financirali gradjani Hrvatske pa po diktatu stranog gazde maksimalno to koriste na sve moguce nacine

Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
vecina nesporazuma i gluposti nastaje jer korisnici ne procitaju opce uvjete koristenja, ugovore i slicno ... i onda se cude kada im dodje sve i svasta na naplatu, doduse uvijek ima nekih gluposti u sistemu, ali to se sve lijepo rijesi da se ode u t-centar. SZK moze rijesiti stvari do neke vjere, nemaju oni uvid u sve podatke itd ...

svi samo kukaju ovo ono, bilo to na t-comu, na iskonu, optimi itd ... a svima lijeno sjesti u auto, otici direkt tamo rijesit, a ne gnjavit ljude preko telefona koji su uglavnom studenti koji uz najbolje namjere jednostavno nemaju ovlasti to rijesiti....
Bio sam kod njih osobno 3 puta i svaki puta ulozio pismeni prigovor. Nakon treceg puta i njihovog obecanja da ce biti rijeseno a ponovnog stizanja opomene pred sudsku tuzbu nazvao sam ih i rekao da od sada na dalje njihove opomene koristim u WC-u i da od mene nece dobiti ni lipe a za sud moraju imati dokaze o spajanju i prometu koji sam napravio i da cu ih tuziti za maltretiranje. Je li nakon tog mog poziva nekome doslo iz guzice u glavu da od toga ne bude nis, vec da bi mozda mogli popusiti na sudu sa svim negativnim publicitetom koji ide uz to (a u to vrijeme je bilo dosta natpisa u novinama o njihovim "rabotama") ja to ne znam ali opomene su prestale stizati.
Stiglo je samo suhoparno pismo o njihovoj gresci bez "Izvinjavamo se ... ", bez icega. Od tada oni za mene ne postoje a i svima koji pitaju ne savjetujem da ih koriste
Da se razumijemo, ne smatram ni da su ostali koji posluju kod nas divni i krasni, ali da TCom treba spustiti na zemlju, treba. Ima nacina ali bi se trebao i Uskok ukljuciti pa vidjeti tko je davao blagoslove i potpise. No to vec ide u OT ove teme pa necemo dalje o tome

nema vise zippacha ......

Zadnje izmijenjeno od: zippo. 22.11.2009. u 18:48.
zippo je offline   Reply With Quote