22.11.2009., 18:33
|
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Autor Tomtam
Evo nekoliko dana sam u Zagrebu, jučer (uvečer) sam napravio ponudu u diskontu24 (ploča, procesor, napajanje) ukupno oko 1500kn. Znači petak navečer. Ponudu, čim sam primio na mail, platio sam pbz internet bankarstvom i potvrdu o plaćanju ponude sam vratio na mail s kojeg mi je automatski poslana ponuda. U mailu sam pitao kada bih mogao doći po robu. Odmah u ponedjeljak, ili kasnije, jer sada je vikend (dakle danas subota, sutra nedjelja). Danas sam pogledao mail i ništa mi nije vraćeno, a na mojim računima na stranici diskont24.com, piše da ponuda nije plaćena. Njihov račun je pbz, a i moj, tako da je uplata trebala biti fakturirana danas... prijepodne. Hmmmm... možda banka to ne radi subotom? Nemam pojma....
Znači li to da se diskont24 subotom ne bavi takvim stvarima ili je problem u nečem drugom (banci)? Zašto nisam dobio mail da je ponuda plaćena?
|
Je, ne radi ti netbanking preko vikenda. Znam da sam jednom (doduše preko erstea) uplaćivao nešto u petak poslije 14h, prebacili su mi rok izvršenja uplate na ponedjeljak tako da eto.
|
|
|