View Single Post
Staro 22.11.2009., 03:01   #15
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Da su gadovi u nekim situacijama, to jesu ! Živjeli smo u jednoj kući ajmo reć kao podstanari oko 4 godine.
Kad smo uselili uveo sam telefon a 2003 adsl 386/128. 2007 selim u svoju kuću, odjavljuem telefon, platim zadnji račun
i onaj koj je stigao još 15 dana nakon isteka mjeseca, režem žice u tavanu i skrivam ih među onim buntom u kutiji.
Također čupam žicu koja je vodila do prostorija u kući, tko god dođe nema šanse da misli kako kuća telefona ima.

Naravno svi ugovori su mi istekli još 2005g. i nisam bio vezan sa ničim. U svojoj kući uvodim Optimu, nakon 3mj.
zovu me iz t-coma i pitaju jesam li ja Pero Perić, reko da ? Imate dugovanja za platit ! Neće reći koliko i šalju mi uplatnicu na 900kn !!

Ja ništ, samo ju odložim sa strane i nek stoji... prođe još 1mj. zovu oni i pitaju dali ja mislim to podmirit.
Reko ja njima, ma kakvi, nešto sam u stisci ovaj mjesec, nemam ja para za to platit a bogme idući mjesec biće mi još gore !
Operater zanjemio..., morat ćemo vam isključit telefon..., pa isključite velim ja... Platit ćete penale zbog ugovora.., kojeg ugovora pitam ga ?
Tip: sačekajte malo pa ćemo vas nazvati... Ok...

I nazvo frajer kroz 10min. pa veli, znate mi smo našli gdje ste vi odjavili telefon ali on nije bio iskopčan na centrali i netko je
napravio troškove u visini od 900kn, to trebate platit ! Ja njemu, zašto ja ? Pa ja sam odjavio telefon i odselio, ja tamo ne živim
niti telefonska linija više ne glasi na mene sa datumom odjave, izvolite tamo pa vi sebi nađite tko vam to troši... doviđenja on meni i nikad više me nisu maltretirali...

Sve u svemu pokušali su system app, sreća i bog da sam imao sačuvan papir sa datumom odjave telefona i odreske zadnjih računa.
stuc je offline   Reply With Quote