View Single Post
Staro 21.11.2009., 19:10   #39
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Informtika stručni studij Osijek 2. godina..
Kod nas su kolegiji podijeljeni na predavanja, auditorne i laboratorijske vježbe.. Kolokviji su na svima.. Ako prođem oba kolokvija iz predavanja nemoram na usmeni.. Ako prođem kolokvije iz auditornih nemoram an pismeni.. Laboratorijske moram riješiti kako god znam jer su oni uvjet za potpis iz koelgija (a i labosi su prelagani).. Nemoram izaći ni na jedan kolokvij iz predavanja i auditornih, ali onda idem na pismeni ispit i usmeni poslije njega.. Nije mi jasno, netko je gore spomenio fiziku da je pao na kolokviju i da je ponavljao predmet.. Ja sam proošao fiziku preko kolokvija ali da sam pao, išao bi na klasični ispit i na usmeni koliko god ima rokova u toj akademskoj godini (regularni rokovi, dekanski rok čak i još dodatni rokovi poslije dekanskog ).. Na ETFOS-u mogu reći da je malo prelagano.. Imam 8 kolegija u drugoj godini.. 3 mogu prenijet u 3. godinu, a 1 iz 1. godine.. Mislim ono.. I još su neki likovi padali godinu, a uvjet za 2. je bilo 7 predmeta bilo kojih.. Pre pre pre lagano.... ..

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Stalno spominju "Nadam se da cu polozit kolokvij" Ne znam jel se pod tim podrazumijeva da ako prodju odredeni postotak ne moraju na zavrsni ispit :S Kod mene se trazi 40% ocjene sa dva kolokvija i dolascima da mozes na zavrsni ispit.

Ako prođem kolokvije iz predavnaja, kolokvije iz auditornih te labose ako ih ima (kolegiji tipa engleski jezik, matka i to nema labose) i zadovoljan sam rezultatima, odem kod profe kad budu upisi ocjene i on mi upiše moju dvojkicu i riješio sam kolegij.. Kod nas kolokviji nisu uvjet za završni ispit, nego za prolaz cijelog kolegija..
E sad zavisi kakvi su uvjeti na kolokvijima.. Recimo iz arhitekture računala predavanja (teorije) moram na svakom od dva kolokvija imat više od 40% točnog, dok iz arhitekture računala auditornih (zadataka) iz dva kolokvija moram skupit ukupno 40% (oba kolokvija 40%, ili prvi 0%, a drugi 80% )

Kako koristiti multiquote
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.11.2009. u 20:52.
John Creasy je offline   Reply With Quote