Citiraj:
Autor flajpan
@stuc
Ne znam jesi li skužio, ali čitavo vrijeme pišeš BroaNband umjesto BroaDband.
|
Ne, valjda sam si tako zamislio no gle vidi vraga stvarno pogrešno
Citiraj:
Autor uploader
Upozorenje!
Svima onima koji namjeravaju uzeti mobilni internet preko VIP Carneta!
|
Čemu panika ?
Citiraj:
Autor uploader
Naime ja sam pretplatnik mobilnog interneta preko vip carneta i nadao sam se da cu placati racun za mobilni internet 60Kn mjesecno,
|
Preciznije 58kn i nešto lipica. A tolko i plaćaš svoju tarifu.
Citiraj:
Autor uploader
ako se potpise ugovor na 1 godinu da se racun uvecava za dodatnih 25 KN tako da ispadne ukupna cifra 85,00Kn mjesecno u tarifi 1Gb preko Vip Carneta umjesto 60Kn koje sam ocekivao!
|
Ugovor za šta ?? Tarifu ?
Citiraj:
Autor VIP
Mobile CARNet promocija sama po sebi ne nosi obvezno trajanje ugovora. Svaka aktivacija podatkovne tarife nosi obvezno trajanje ugovora od 3 mjeseca. Obvezno trajanje ugovora vezano je i uz uzimanje hardvera uz pogodonost mjesečne otplate.
|
Dakle ako ti još nije jasno, OTPLAĆUJEŠ stick koji si uzeo sljedećem dinamikom 25 x 12 = 300kn i tu pušiš 100kn jer ga otplaćuješ na rate.
A šta si trebao ?
1. Informirati se prije kupovine.
2. Pročitat ovaj vodič.
3. Pitat za savjet ovdje prije kupovine.
Da nisi brzoplet pa odmah drvlje i kamenje po vipu koji ima najjeftinije cijene podatkovnih tarifa rekli bi ti sljedeće.
Kupiš u
Promotivnoj Ponudi
Vipme Broadband USB stick za 199 kn , + Vipme Broadband box za 20kn, ukupno 219kn.
Dobio bi 200MB besplatnog prometa koji fino iskoristiš kako hoćeš. Naravno dok to kupuješ zatražiš i preplatničku karticu za
Mobile CARNet koja se mislim ne plaća ništa ili 0,91kn.
Nakon što potrošiš gratis promet fino si ubaciš pretplatničku karticu u stick i vozi...
U konačnici troškovi su 219,91 i fino bi dobijao račun od 58kn i nešt lipica.
Kao ja na primjer

Naravno 200MB je gratis u tim troškovima, ovak si na gubitku 80kn jer otplaćuješ stick i nemaš 200MB gratisa.
Stick moš dobit đabe jedino sa pretplatom od 2 godine, i sad šta je bolje ? Ovo tvoje ili moja kombinacija ? Nakon 3 mj nisam vezan pretplatom a i račun mi je normalan...
@Los Sam
Shebo se on sam, pa treba malo i čitat...