Bezobrazluk i nekulturu koju ovde prosipas ostavi za 4 zida. Da znas na koji nacin pojedine trgovine posluju ne bi prosipao svoju "kulturu" i blatio bez ikakvog razloga dobronamjeran savjet.
Vec si pokupio ovde sta je receno i perfidno oces da dokazes antilogiku poslovanja nekih trgovina.
Otvori
www.nabava.net, ti i bilo ko drugi i pogledaj cijene u tom istom Protisu koje nisu za 100kn jeftinije vec po 500 ili 1000kn na pojedinim proizvodima.
Nisam stekao povjerenje lazima i podvalama vec objektivnoscu i savjetima jer pricam samo sa argumentima ili ne pricam nikako!
Pa hajmo analizirati to sto pricas posto ne zelis da se ostavis teme;
Cijena Protisa u odnosu na sve ostale radnje;
Samsung 32B530
http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi
Na ovako jeftinom artiklu razlika od 200 do 500kn
50G10
Razlika 1000 kuna!!!
42X10
Razlika prema nekim ducanima i do 1000kn!
Odakle zarada od 100kn ovde a da ne pricam neku vecu zaradu!
Hajmo ovo porediti sa Ronis-om;
U tu cijenu imas HDMI kabal, besplantu dostavu i sto je najbolje mozes traziti najbolju cijenu. Zastupnici su najskupljih brandova. Lazem opet i pricam neistine jel!!!???
Jel treba dalje nabrajati. Protis gleda najmanju cijenu od svih trgovina pa je onda smanji kako bi oni izgledali najjeftiniji a niti imaju pokrice za taj proizvod niti ga imaju na stanju. To je perfidno poslovanje, pa kome ti govoris da laze i da obmanjuje javnost!!!!????
Moj savjet je bio da za par kuna razlike kupci imaju svijest i kupuju u sigurnim trgovinama, o poslovanju Technomarketa, HG spota, Ve-mila i slicnih cijela javnost prica a ne Nani sa nekog foruma. Jel se prica o Ronisu na taj nacin. Pa sta to ti hoces da kazes onda, da sam ja nesto pogresno savjetovao kupce, na osnovu cega i kako!?
Sta to ti pametujes, ovo je stvar za 90% artikala koji postoje.
Nazovi taj isti Protis i pitaj ih sta imaju na stanju, pitaj imaju li G10, B650 - 5% od onog sto je na cijenicima. NEMAJU!
Trazit ce uplatu prvo da bi narucili od nekog i preprodali taj proizvod.
Bezobrazluk me upali vise nego ista. Da komentiram cinjenicu kako se sluzim neistinama da bi milovao ruku koja me hrani.
Radim kao projektant NGN mreza za firmu u Portlandu, ne zivim od recenziranja niti sigurno od Ronisa, pa prema tome jezik koji si pustio da mene blatis ovde ponavljam opet ostavi medju 4 zida.
Radit cu za svaku trgovinu koja trazi moje znanje, koja je profesionalna i otvorena za saradnju! Ne vidim ko to na ovom svijetu radi za kruh iz dobrote. Od svih firmi taj isti Ronis moze da nam ustupi svaki uredjaj na testiranje pa ce onda biti "Bravo Nani" kad se od tih istih recenzija ti i bilo ko drugi okoristi citajuci ih beslatno na netu!!!
Jesi vidio te recenzije mozda u nekom casopisu, jel vidis nekakvu korist materijalnu da ja imam od njih!!!!????????????????????????
Jesi vidio Panasonicov baner na HD televiziji a da ne pricam o pricama kako sam od njih potplacen! Pa sta pricas onda da je Ronis ruka koja me hrani!
To sto ti zelis da opravdas perfidna psolovanja par firmi i da prebacih krivicu neku na mene moze ti upaliti samo kod neukih i neobrazovanih, gdje jezik vrijedjanja prolazi.
Buraz argumentima, rokaj, jer prljav jezik prolazi kod samo tebi slicnih a na ovim forumima malo je takvih!