View Single Post
Staro 20.11.2009., 16:06   #299
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Hmm.. nikad od vas pravog trgovca
Ako je cilj vašeg postanja ovdje "gašenje požara" to je zbillja nepotrebno.
Pa nije hg spot od jučer i svi mi imamo već dobro utvđeno mišljenje o vašoj trgovini. Netko dobro, netko loše...

Da zovemo ?? A što bi moja ruka poletjela prema telefonu kad vidi neku "masnu" cifru na webu ??
Mislim, daj zaposlite nekog psihologa, znat će više o reklamiranju i ljudskoj psihologiji kupovanja nego što ste izvalili ovaj odgovor.

Zvat ću kad vidim nešto primamljivo po niskoj cijeni a ne da se interesiram jel ima ili nema popusta na taj artikl koji me na "prvi pogled" odbija cijenom.
Dobar dio forumaša kupuje preko weba i nema bolje reklame od cijena !

Dakle sredit cijenik, uključit te popuste pa kad se to "bude vidjelo" na nabavi net ili nabava com uopće vam neće trebati reklama.
Jest da je to malo posla ali bože moj, ako hoćete uzlet prodaje treba netko nešto malo i radit !

Slanje onog "spama" je kontraproduktivno bez sređenog cjenika jer kad čovjek ode na vašu stranicu i vidi cijene, prva misao je: gle sheronje opet lažu.....

Da nebi ispalo da je ovo samo kritički, nitko sretniji od mene da imate dobru ponudu proizvoda, kokurentne cijene itd... a vjerujem da bi se i ostali forumaši složili s tim.
nemozes ni ti opet tak razmisljati, zena ti je rekla da je u trenutku bilo 8000 proizvoda i to nije ni "malo" posla probaj ti popis stvari iz svoje dnevne sobe kojih imas recimo 200 i na to dodaj informacije o svakoj, provjeri cijenu itd. itd. mislim da ce ti se nakon 5 predmeta zavrtiti u glavi, ako vec nesto kupujes i trazis po netu ali isto tako i zoves, nije ni s njihove strane oke ali oni cim se rijese svega "staroga" dolazi kompletno nova stranica s podacima tako da i ako ti nesto treba za 1-2kn nebudes propo ako nazoves

EDIT: mene zanima dali HGspot ostaje na istom mjestu u osijeku

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote