Hmm.. nikad od vas pravog trgovca

Ako je cilj vašeg postanja ovdje "gašenje požara" to je zbillja nepotrebno.
Pa nije hg spot od jučer i svi mi imamo već dobro utvđeno mišljenje o vašoj trgovini. Netko dobro, netko loše...
Da zovemo ?? A što bi moja ruka poletjela prema telefonu kad vidi neku "masnu" cifru na webu ??
Mislim, daj zaposlite nekog psihologa, znat će više o reklamiranju i ljudskoj psihologiji kupovanja nego što ste izvalili ovaj odgovor.
Zvat ću kad vidim nešto primamljivo
po niskoj cijeni a ne da se interesiram jel ima ili nema popusta na taj artikl koji me na "prvi pogled" odbija cijenom.
Dobar dio forumaša kupuje preko weba i nema bolje reklame od cijena !
Dakle sredit cijenik, uključit te popuste pa kad se to "bude vidjelo" na nabavi net ili nabava com uopće vam neće trebati reklama.
Jest da je to malo posla ali bože moj, ako hoćete uzlet prodaje treba netko nešto malo i radit !
Slanje onog "spama" je kontraproduktivno bez sređenog cjenika jer kad čovjek ode na vašu stranicu i vidi cijene, prva misao je: gle sheronje opet lažu.....
Da nebi ispalo da je ovo samo kritički, nitko sretniji od mene da imate dobru ponudu proizvoda, kokurentne cijene itd... a vjerujem da bi se i ostali forumaši složili s tim.