Nisam imao jucer bas previse vremena, toboze 20min prije nosto mi ovi moji hahari uletise, pa cu se danas malo vise pozabaviti igrom, toboze cijelu noc ili ako se skupi para pa na kultur shock
Prvi utisak mnogo dobro

, iako je beta ima dosta bugova, neki se objekti stvaraju u neposrednoj blizini (no dosta rijetko), vizualno je mrak (pogotovo eksplozije tenkova) iako naravno to ps-u kao multiplatformska igra izgleda svakako samo ne HD

...
Oruzja mozda imaju premali recoil iako sam rijetko uspio ubiti ikoga

, dok na nekoj vecoj distanci je pak nemogue kontrolirati recoil pogotovo kod pusaka\mitraljeza\smajsera kako god veceg kalibra, nisan doslovno leti svukuda samo ne na metu

Sniper mi je cudan, od prvoga pogotka nepadaju (valjda samo u glavu) i treba svaki puta spustiti sa zooma da se repetira
Sto se tice vozila (iako nisam bas bio ljubitelj prijasnjih Battlefield bas iskljucivo radi toga) tenkovi su mrak, nisam nego usao na mapu uletim sa nekim bolesnikom (ja smajser a on u tenku

) koji je tri tenka unistio dok ja nisam nikoga na smajseru

...
Probao sam se i sam u tenku malo provozati ali dosta lagano padaju, mislim da dvije zolje u njega sa boka i nebus se vise vozio, tak da nisu overpowered...
Sto se tice mape, prevelika je, ide kao u neki S zavoj i mislim da je oko 3km dugacka, ja sam prva dva tri spawnanja kao pavijan trckarao umjesto da si slozim na squad spawn i spawnam se u blizine borbe

(sve je unistivo

)
Sto se tice objectivsa, nisam bas stigao obracati pozornost na to, tih 20min pola sata sam proveo trckarajuci bezglavo,veceras budem kad nadem malo vise vremena
BTW:ako netko ima PS3 imam jedan key za US betu, znaci treba imati americanski acc da bi se igralo, nisam siguran jeli ispravan, cuo sam da je dosta tih keyeva sa fileplaneta bilo neispravno pa ako netko oce pokusat rado mu prosljedim ionako sam se ogrebao za EU betu
PS: ovo je konzolaska verzija, tko zna kakva ce biti PC, valjda cemo saznati iz prve ruke tokom 12mj. posto su najavili da bi trebala biti OPEN BETA (naspram ove konzolaske)...