View Single Post
Staro 20.11.2009., 14:19   #13
Vanja123
Registered User

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ja sam otkljucao navigon sa mioshellom s kojim uopce nije kompatibilan, i svi su tvrdili da ne ide,ali malo sam zmodao mioshell i gotovo. A navigon uopce nema cijeli wince nego samo bazu. Vjerujem da se sve da srediti uz malo truda ali nemam uredjaj u rukama pa se ne mogu igrati s njim. Na kraju krajeva,bitno je samo da se ucita nekakav shell pomocu kojeg se mogu pokrenuti razni programi. Doduse, ne vjerujem da bi Garmin proradio ali ostali bi trebali.
Nema mjesta za postojece+shell+dodatne programe, to i je problem pa treba brisati postojece a kada se zbrise, zblokira se i izgubis vezu sa kompom.
Za sada ga jos nitko nije prokljuvio.

Ovo da ima 2 Gb ROMa sto neki kazu mi je prvi glas a to bi moglo spasiti stvar ako je istina.

Danas mi je dostavljac iz Overseasa rekao da se mora zuriti jer ih mora dostaviti 78 komada samo u opcini Medvescak... Cisto radi slike koliko ih ima i koliko ce ih tek biti.

Daj neka netko napravi taj unlock pa neka ga naplati. Neka uzme 50 hrk po unlocku, s obzirom na to koliko ce ih biti mislim da je to posao ipo
Vanja123 je offline   Reply With Quote