Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Ja sam otkljucao navigon sa mioshellom s kojim uopce nije kompatibilan, i svi su tvrdili da ne ide,ali malo sam zmodao mioshell i gotovo. A navigon uopce nema cijeli wince nego samo bazu. Vjerujem da se sve da srediti uz malo truda ali nemam uredjaj u rukama pa se ne mogu igrati s njim. Na kraju krajeva,bitno je samo da se ucita nekakav shell pomocu kojeg se mogu pokrenuti razni programi. Doduse, ne vjerujem da bi Garmin proradio ali ostali bi trebali.
|
Nema mjesta za postojece+shell+dodatne programe, to i je problem pa treba brisati postojece a kada se zbrise, zblokira se i izgubis vezu sa kompom.
Za sada ga jos nitko nije prokljuvio.
Ovo da ima 2 Gb ROMa sto neki kazu mi je prvi glas a to bi moglo spasiti stvar ako je istina.
Danas mi je dostavljac iz Overseasa rekao da se mora zuriti jer ih mora dostaviti 78 komada samo u opcini Medvescak... Cisto radi slike koliko ih ima i koliko ce ih tek biti.
Daj neka netko napravi taj unlock pa neka ga naplati. Neka uzme 50 hrk po unlocku, s obzirom na to koliko ce ih biti mislim da je to posao ipo