View Single Post
Staro 20.11.2009., 01:04   #1151
Riou G
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Steele Pregled postova
Pozdrav,

evo i ja se uključujem u klub onih koji traže novi monitor..

Meni je prije tjedan dana riknia "stari" Samsung SyncMaster 226BW nakon niti 2 godine.. I dok se sada borim da mi uvaže garanciju (ignoriraju me i svaki dan je: Sutra ćemo vam se javiti..),

gledam koji bi kupio jer ne mogu bez monitora (pogotovo šta sam naviknuo na dva ).. Ovaj drugi je 14" Hyundai koji već godinama radi i da ne zuji, i da je veći bio bi super.. hehe

Vidim da je ovde dosta modela spomenuto pa me zanima neki koji bi bio u rangu mog "prethodnog" Samsunga.

Njega sam prije neke 2 godine platio 2000 kn, pa bi i sada ostao oko te cifre, pa me zanima jeli možda ovaj model Samsung P2250
neki ekvivalent iako je jeftiniji?

Stvarno više ne znam šta da gledam, monitor mi je pretežno za grafiku i web.. Te naravno multimedija..

Hvala
Kao sto mozda vidis iz prethodnog posta, ja sam isto bacio oko na taj model, a pogledao sam i taj tvoj stari model i vidim da ima jedna dosta vazna (po meni) razlika, ovaj P2250 ima 1920x1080 rezoluciju, sto znaci da ima Full HD (mozes gledati one filmove visoke razlucivosti, hd, blu-ray, kako god)
Riou G je offline   Reply With Quote