View Single Post
Staro 20.11.2009., 00:23   #297
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Zvat ću kad vidim nešto primamljivo po niskoj cijeni a ne da se interesiram jel ima ili nema popusta na taj artikl koji me na "prvi pogled" odbija cijenom.
Dobar dio forumaša kupuje preko weba i nema bolje reklame od cijena !

Dakle sredit cijenik, uključit te popuste pa kad se to "bude vidjelo" na nabavi net ili nabava com uopće vam neće trebati reklama.
Jest da je to malo posla ali bože moj, ako hoćete uzlet prodaje treba netko nešto malo i radit !

Slanje onog "spama" je kontraproduktivno bez sređenog cjenika jer kad čovjek ode na vašu stranicu i vidi cijene, prva misao je: gle sheronje opet lažu.....

Da nebi ispalo da je ovo samo kritički, nitko sretniji od mene da imate dobru ponudu proizvoda, kokurentne cijene itd... a vjerujem da bi se i ostali forumaši složili s tim.

Relativno kratki post ali sadržano gotovo sve što bi trebali raditi u HGSPOTu da im se posao dobro zakotrlja. Agresivno cijenama (pogotovo sada na "novom" početku) na low i mid a high i enthusiast komponente držati na cijeni jer tatini sinovi ionako ne gledaju na cijene dok tata kupuje i plaća ali i paziti na tržište da ne ostane viškova tipa 3870X2 vodeno koje sada karikirano rečeno vrijedi kikiriki originalne cijene. Nije da bi se žalio da neka high end komponenta tu i tamo ima dobru cijenu za široke mase pa da je ubodem ali da sam sa druge strane barikade radio bih tako.
Roy je offline   Reply With Quote