View Single Post
Staro 19.11.2009., 18:45   #217
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ako im nije bil problem napraviti cijelu karticu, samo da direktor nVidije ima masu plastike za držati u ruci tijekom prezentacije, onda im ziher nije problem napraviti malo drukčiju plastiku za neku od današnjih kartica. Makar sve je to tak i tak nebitno, kad je slika u qrcu, da bolje nemre biti. Kartica je spojena na monitor, a koji točno, samo oni znaju. Mogu tak ja ili ti spojiti svoju karticu, sve fino namijesiti, složiti kabel da ide nekud okolo i na kraju sve lijepo u krupni kadar. Nakon toga otvorimo temu kak moja HD 4670 i tvoja 8800GTX vrti DX11 bez ikakvih problema, a imamo i slike.

Nema sumnje da nVdia ima neki inženjerski ili kakav već primjerak, ali postanje ovakvih slika i to na Fejsbuku - je ipak malo žešća glupost.
Ako imaš DX11 proizvod, sazovi neku konferenciju i donekle predstavi proizvod, a ako treba naglasi da je sve još u povojima. Kakav Fejsbuk.
Pa naravno da je burek, ali opet u neku ruku vazno je plasirati vijest biti ono u medijima, da se pise o tebi, maknuti oci sire mase sa konkurencije na sebe malo, zna se kako to ide pa me nebi niti zacudilo da je to direktno iz spacka iz nedođije
To me je odmah sjetilo na to kada je pocetkom ove godine AMD na konferenciji predstavio nizi proizvodni proces za nadolazece procesore, da bi intel sutradan plasirao vjest mi vec imamo u planu 32nm proizvodni proces za pocetak 2010... Odmah sve oci uprte u Intel
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline