Citiraj:
Autor PROOF
dobio sam novi reciver za max tv u tcomu i sad kad ga prikopcam na router pise mi error connecting i nek provjerim jesu li svi kablovi dobro spojeni..provjerim ja sve i opet nece... onda sam zamjenio taj reciver sa onim od staraca...znaci na njihove kablove sam spojio taj novi i opet mi pise error connecting i nek provjerim kablove... a od staraca reciver radi sve normalno(oni imaju onaj prvi)... u cem je problem?
ja imam sad ovaj

|
Moje nedavno iskustvo sa njim
rodjaka dobilo tu skatulu ali oni ne postavljaju bez placanja. Dezurna zrtva - zippo

Najprije sam morao postaviti 20 m kabela kroz zidove, stokove,kuda sve ga nisam provlacio da se ne vidi. Ruter im je na nezgodnom mjestu, daleko od TV i nije islo drukcije. Nakon sto sam se dobro iz****o sa kabelom veselo ja to prikljucim slijedeci njihove upute kad ono corak. Nece pa nece da ga ubijes. Zovi sluzbu za korisnike (prije bi dobio Mesica osobna na telefon), i tako par puta (svako restartanje i cekanje je oko 1/2 sata) odustao sam i rekao im da zovu i gnjave T-Com da pogledaju u cemu je stvar. Testirao sam kabel i ruter i sve je bilo ok ali smaks-TV u banani. Rekao sam im da napomenu tehnicaru da je kabel testiran i da je u redu, vec da je stvar ili u resiveru ili u ruteru. Dosao je konjina i prvo sto je napravio, naravno testirao kabel. Nakon sto se uvjerio onda je isprobao ostalo. Zamjenio je najprije resiver (on je bio krivac), pa onda i ruter (najnoviji model Thomsona) i onda je proradilo. Veselje na kraju, tehnicar iz T-Coma ne zna konfigurirati ruter i ostali su bez adsl-a

Uglavnom 3 sata je taj "tehnicar" prtljao po tome da bi na kraju dezurna zrtva opet dolazila i rijesila adsl
Tko s vragom tikve sadi o glavu mu se razbijaju