Citiraj:
Autor VulcanRaven
svida mi se tvoja taktika. Ja sam okorjeli warrior,tako da imam u timu naravno sebe warriora,Alistair,Morrigan I Leliana...
Morrigan i Leliana su uvijek iza mene i Alistaira,rokaju sa daljine.
Alistair rusi sa stitom protivnike,one koje moze,a ima macolu u ruci koja ima bonus penetration za heavy armore,ja imam dvije sjekire pune socketa i kad aktiviram Momentum padaju kao pokoseni.
Morrigan mi ima podeseno da automatski koristi heal i group heal,ovisno o situacijama i naravno Revival i Cleansing Aura... uopce ju ne koristim da lupa sa vatrom i munjama jer onda lupa i mene i Alistaira.
Leliana je cuda radi sa lukom i strijelom.Najdraze mi je Scattershot i Arrow of slaying. Tako mi obicno pocnu svi napadi sa daljine,a onda se zaletim sa warriorima.
Nije mi niti jednom poginuo Hero otkad sam kupio onaj prsten o kojem sam vec pisao,a samim time i ostali manje ginu.Zato ne zelim jos ic kod onog dragona da me ne zasilji. 
|
ja sam ginuo isto dok nisam nasao da ima heal magija

meni je taktika, cekaj dodu blizu, frezze, sten mlati i shattera ih, moj lik uletava sa momentum, backstab(automatic on incapacitated target

)i dual sweep + whirlwind

ž
whyne mi sam healala i eventualno gađa ekipu onom kamenom rukom.
btw strat za zmajeve, luk i strijela i deri iz daljine
p.s stavi leliani ranger specializaciju , na master ranger zoves poison spidere, blight wolfove i great bearove