View Single Post
Staro 19.11.2009., 17:52   #181
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
svida mi se tvoja taktika. Ja sam okorjeli warrior,tako da imam u timu naravno sebe warriora,Alistair,Morrigan I Leliana...

Morrigan i Leliana su uvijek iza mene i Alistaira,rokaju sa daljine.
Alistair rusi sa stitom protivnike,one koje moze,a ima macolu u ruci koja ima bonus penetration za heavy armore,ja imam dvije sjekire pune socketa i kad aktiviram Momentum padaju kao pokoseni.
Morrigan mi ima podeseno da automatski koristi heal i group heal,ovisno o situacijama i naravno Revival i Cleansing Aura... uopce ju ne koristim da lupa sa vatrom i munjama jer onda lupa i mene i Alistaira.
Leliana je cuda radi sa lukom i strijelom.Najdraze mi je Scattershot i Arrow of slaying. Tako mi obicno pocnu svi napadi sa daljine,a onda se zaletim sa warriorima.

Nije mi niti jednom poginuo Hero otkad sam kupio onaj prsten o kojem sam vec pisao,a samim time i ostali manje ginu.Zato ne zelim jos ic kod onog dragona da me ne zasilji.
ja sam ginuo isto dok nisam nasao da ima heal magija
meni je taktika, cekaj dodu blizu, frezze, sten mlati i shattera ih, moj lik uletava sa momentum, backstab(automatic on incapacitated target )i dual sweep + whirlwind ž
whyne mi sam healala i eventualno gađa ekipu onom kamenom rukom.

btw strat za zmajeve, luk i strijela i deri iz daljine

p.s stavi leliani ranger specializaciju , na master ranger zoves poison spidere, blight wolfove i great bearove