View Single Post
Staro 19.11.2009., 16:12   #178
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007

pazi kaj pričaš jer ako se ona i morrigan posvađaju morat ćeš ju ubit

Wyn ti je spirit healer i ima korisne spellove tipe group heal, resurect i cleansing aura koja ti heala sve oko tebe i mice injuries (to je najaci spell spriti healera)

što se tiče te prostorije do koje dođeš sa vrčem, tamo otklučaš arcane warrior specializaciju ako se ne varam, a čuva ju neki duh mage (ima chain lightning !) i par shadeova.

mislim da sam ju ubio,ako je to ona na ulazu u tower kad tek dodete tamo prvi put...

malo smo se zakacili pa samo se malo pobili pa su ona i one njezine mages malo mrtve...

dali je to ta,ne sjecam se imena onih koje satarem u igri...

sve te spelove mi ima i morrigan...-->
Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
P.s

pazi kaj pričaš jer ako se ona i morrigan posvađaju morat ćeš ju ubit

Wyn ti je spirit healer i ima korisne spellove tipe group heal, resurect i cleansing aura koja ti heala sve oko tebe i mice injuries (to je najaci spell spriti healera)

što se tiče te prostorije do koje dođeš sa vrčem, tamo otklučaš arcane warrior specializaciju ako se ne varam, a čuva ju neki duh mage (ima chain lightning !) i par shadeova.

mislim da sam ju ubio,ako je to ona na ulazu u tower kad tek dodete tamo prvi put...

malo smo se zakacili pa samo se malo pobili pa su ona i one njezine mages malo mrtve...

dali je to ta,ne sjecam se imena onih koje satarem u igri...

sve te spelove mi ima i morrigan...

Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 19.11.2009. u 16:25.
VulcanRaven je offline   Reply With Quote