View Single Post
Staro 19.11.2009., 15:23   #289
M. Bajkovac
HGspot

M. Bajkovac's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Šta ne ide na te iznose još popust od 30% ili je rasprodaja završena?
Rasprodaja još uvijek traje. Popusti su prema grupama proizvoda - popis je u tablici na našoj stranici.

Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
A da jednostavno sredite cijenik kako bog zapovjeda ? Znači fino sve cijene stavit sa popustima i da su konačne a ne ovako sad ti misli koliki je popust i na šta
U trenutku kada je rađena tablica, bilo je oko 8.000 različitih artikala na stanju pa je zato napravljena jednostavnija shema s popustima po grupama proizvoda.
Možete nas nazvati na 01/6611-555 i pitati što god vas zanima.

Citiraj:
Autor Gile Pregled postova
Tocno to, a ne ovak neka si mislimo. Eto mene zanima Logitech Cordless Rumblepad 2, gledam u onu tablicu i neznam di da ga smjestim jer o igracim kontrolerima ni rijeci ili im mozda to znace oni kontroleri, a to opet mozem biti sata kontroleri, usb itd. da ne nabrajam. Mogli su to malo bolje smisliti i napraviti.
Da, ubraja se u kontrolere, ali ga nažalost više nemamo.

Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Postovana gdo. Bajkovac, dali mozete reci hocete i promjeniti nacin poslovanja tj odnos prodavac -> kupac.

Isto tako da malo izadete u susret ljudima kada nesto kupuju.....pa evo jednoga primjera radi kojega ste ostali bez jos jednoga kupca....
Prije cca. mj. dana kupujem 8 GB memorije. Lijepo nazovem Hg-Spot i ljubazno pitam dali imaju navedenu memoriju i dobim odgovor da imaju u Utrinama 4 GB te u drugoj poslovnici drugih 4 GB. Ok, pokusam se dogovoriti sa covjekom posto nemam bas previse slobodnog vremena da mi se u bilo kojoj poslovnici "skompletira" taj kit od 8 GB (znaci nije vazno dali ce to biti za jedan ili pet dana) na sta me se doslovce odhebe te naka sam "ganjam" tu memoriju po gradu.
Naravno da sam se lijepo zahvalio, nazvao drugu trgovinu i kupio memoriju.
Ta ista trgovina dobije lijepo "+" tu na forumu sto ne bi vjerovali, ali puno znaci ostalima kada nesto kupuju i 99% ljudi ce otici onda u trgovinu sa kojom ljudi imaju dobra iskustva, a ne u neku gdje cuju da se tako odnose prema kupcu
Imate tu i primjer jedan na forumu gdje se na temelju tih korisnih informacija tj. loseg odnosa prema kupcima trgovina brzo zatvorila...a da je sve bilo ok ta ista trgovina bi i danas lijepo radila.
Ako malo poradite na tom odnosu prema kupcima mozda i nesto bude od Hg-Spota....jer sta ce ti more robe, ako se prodavaci ponasaju prema kupcima kao da su ne znam sta. Pogledajte malo "manje" trgovine kako rade tj. donesu ti robu do kucnoga praga, a trgovci te drze kao "kap vode na dlanu" jer svaki kupac je vazan.

LP
Hvala Vam što ste podijeli svoje iskustvo s nama. Naravno da namjeravamo promijeniti odnos prodavač - kupac. O tome sam već puno pisala pa se ipričavam forumašima koji su ovo već čitali što se ponavljam.
Najviše pritužbi dolazi na račun prodajnog osoblja i servisa. HGspot je trenutno u restrukturiranju i reorganizaciji. To ima utjecaja na sve segmente poslovanja, pa tako i na zaposleni kadar. Svi zaposlenici trenutno prolaze testiranja nakon kojih će se vidjeti tko odgovara kojem profilu. Mi znamo što želimo od prodavača, isto tako znaju i naši kupci, čije savjete slušamo i uvažavamo. Promjena će biti. Dobrodošli ste da ih komentirate.
M. Bajkovac je offline   Reply With Quote