a i to će doći ovih dana nadam se...poštari me baš i nevole...a do prije dva mjeseca je sve stizalo u roku od 10 radnih dana...
eh da i još mali dodatak : kartica kao producira zvuk iznad studijske kvalitete tj. kao u studiju se reže kvaliteta da bi stalo na cd a onda s cd-a na mp3 se opet reže kvaliteta a xmod magično vraća tu kvalitetu i nakraju digne tu kvalitetu čak iznad studijske [graf na pozadini kutije]. naravno pretpostavljm da shvaćate da je to marketinški bullshit...imam eaglese hotel california dvd s 192khz stereo zvukom i naravno 5.1 zvukom i svejedno se čuje razlika između netaknutog dvd-a i onoga što sam izripao u mp3 320kbps cbr...naravno više nije toliko velika ali svejedno se jednostavno osjeti kad je original ona gustoća zvuka koja te udari i malo prazniji zvuk mp3ce.
tako da crystalizer je ful dobar na mp3cama [za to se i "preporuča" koristiti] jer stvarno odradi dobar posao...ali na flacu ipak nije to to jer bezveze dodava "izgubljene" elemente koji nisu ni bili tu tako da jednostavno flac onda gubi smisao
ali sve u svemu bez razmišljanja bi ju opet kupio