View Single Post
Staro 19.11.2009., 12:15   #1348
NinjaZec
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
ovdje vele da je ati bolja i još na par mjesta ima isto to, također ima ista ta ati samo sa 1gb ddr3, pitanje hoce to moje napajanje podržat, na nvidijinoj stranici vele da je 450w minimum a na atijevoj 400w e sad koliko je stvarno wata u aopenu 400w ja nemam pojma;(
Recimo da bi htio kupit tu ati, čisto da jenom i to probam pošto sam do sad uvijek imao nvidiu opet se vraćamo na početak koji proizvođač, cijene su više manje iste
a to možemo vidit ovdije:
Vtx 3d hd 4670 1 gb ddr3
Sapphire hd 4670 1gb ddr3
Gigabyte hd 4670 1gb ddr3
ili možda da uopće negledam te od 1 gb pošto ih nitko ovdje ne spominje svi spominju samo hd4670 512 mb, ima neki razlog, već sam pitao ovo

E sad sam se sjetio da mi je Burko preporučio ovu vtx 3d tj ne ovu već onu od 512 al mislim da je to isti vrag ili nije?
evo i quote da ne kopate:

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
@NinjaZec

ako si gledao 4670 club3d iz hgspota, bjezi od toga. imas za 500 kuna u ishopu (u sisku, izmedu druge i trece ulice u prolazu prema grilu) 4670 od vtx-a, sa prepredobrim hladenjem. takoder je memorija na 1000mhz dok je club3d (ova iz hg-a) na 873mhz. a vjeruj mi - hladnjak je ubitacno glasan na club3d, boze sacuvaj.

btw, ovo ti govorim jer sam ja uzeo u hgspotu prije ~godinu dana ovu club3d, dok jos nije bilo boljih (ili su bile skuplje ). ovu vtx sam proslu subotu gledao u ishopu, predobra je. ili uzmi u adm/protisu, ima ih barem po web cjeniku.

NinjaZec je offline   Reply With Quote