View Single Post
Staro 19.11.2009., 09:37   #1346
NinjaZec
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
ma ja se već mjesec dana zaje**** s tim kompom prvo je bio amd 2500 sa geforce 4400 i pata hardom (to je bio od starog komp) i sad crklo je nesto mislili smo da je matična al na kraju je bila i maticna i hard i napajanje (nakon sto sam vec kupio drugu polovnu matičnu i zamjenio je za rame...)
da skratim sad sam dosao do tog procesora, kupio novu matičnu i napajanje (imao sam gf6800 koja također ne radi, iako sam ju dobio pod to da radi, a to sam ustanovio tek kada sam kupio novo napajanje i kabl spojio za dodatno napajanje grafulje...)
sad se ubijam, još sam i matičnu jednu kupio u međuvremenu pa ju vratio jel nije radio lan ni audio...
vise neznam ni sam treba mi neka grafulja nemam od koga posudit, a treba mi komp radit, da skidam na njega, nije mi toliko primarno za igranje sad ni nista jel mogu spojit laptop za to pošto imam acera 8930g.
Pogledat ću malo za ovu grafulju šta veliš po tržnici, iako mi je to malo blesavo jer cu onda tih 200 kn baciti ili se morat heb*** s prodajom toga, pa sam mislio odma kupit neku za 500tinjak kn i "mirna bosna" ali nisam baš u toku pa neznam šta mi je najbolje grrr

Edit: ma ništa od toga, nemam živaca jurcat okolo i zaj*** se s tim polovnim djelovima kupit cu sad neku za 500tinjak kn i to je to, sad još da nađem koju i super, nebi htio da je neka bučna, to znam

Zadnje izmijenjeno od: NinjaZec. 19.11.2009. u 10:18.
NinjaZec je offline   Reply With Quote