View Single Post
Staro 19.11.2009., 01:14   #1338
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
mislim da nitko nije lud ici testirati proizvodaca VS proizvodaca istog modela kartice, jer bi se itekako naradio. da ne kazem kako neki proizvodaci imaju dvije/tri/cetiri/vise verzije jednog te istog modela (samo pogledaj xfx, strasni su mi ).

nego, sto trebas znati:
referente kartice imaju isto hladenje - ne mozes fulati - jer su sve iste.
nereferente nemaju isto hladenje. ovo je ukratko .

no, skoro pa ispada da skuplja kartica ima bolje hladenje. ovo nije strogo pravilo, ali sa skupljim karticama jednostavno dolazi bolje hladenje, tvornicki dignuti taktovi, bogatiji bundle itd..........
najjednostavnije ti je da kopas po netu, reviewima, sluzbenim stranicama proizvodaca. gigabyte fura najcesce zalmana kao bolje hladenje, powercolor zerotherma, sapphire AC-a, gainward ima svoje hladnjake koji su se godinama dokazivali i dokazali, xfx svoje isto tako, msi zna zalomiti sa brutalom od hladenja, vtx redovito gura dobre/jako dobre hladnjake sa odlicnom cijenom kartica jer se probijaju (jer su novi).......... uglavnom, moze se naveliko nabrajati.

jedino sto kod kupovine trebas gledati da prodes sto jeftinije, sa sto boljim hladnjakom, sa sto vecom garancijom. samo to .

Burko je offline   Reply With Quote