Navlačili su to skoro dva puna mjeseca (daklem vise od 45dana), iako su me zvali nakon dva dana kad sam predao disk i rekli da će novi disk bit spreman za tjedan dana...i onda zovu kak nema diska, nude neki drugi, reko necu...zovem drugi dan tip veli da će doć pošiljka sigejta pa i moj sa njima...od toga proslo skoro mjesec dana...zovem prosli tjedan svaki dan i javi se centrala, veli zovite drugi dan bit će sigurno netko iz servisa dostupan i tako 5 dana...ok onda pošaljem mail i veli ženska poslat ćemo ga sutra (petak je bio kad su ga navodno poslali) i u ponedjeljak kontam mora bit tu...prosao tjedan (prosli) ja šaljem mail kako ako sljedeći tjedan ne dode disk dolazim po novce i disk je tu ali popravljan...očekivao sam novi a ne popravljan, svi znamo da će popravljane stvari krepati prije novih...velim proslo skoro dva mjeseca...i da disk su poslali u ovaj ponedjeljak, jos ni adresu nisu dobro napisali pa sam se sa čovjekom iz Over-a isao nac u gradu..
sad računam i vise od 60dana...
edit:1
Citiraj:
Autor Alfa_R
Prvo se procitaju jamstveni.
Zgrabio sam g25 kutiju i na jamstvenim od vemulja citam sljedece:
"Ako proizvod nije popravljen tokom 45 dana kupac ima pravo na zamjenu proizvoda novim. "
Sad certified repaired/refurbished nije novi jer se kao takav ne prodaje.
Na osnovi ovog imas pravo na glanc novi, iako vjerujem da neki imaju napisano "ispravnim"....
Posto je vemulj u pitanju, mozda bolje i refurbished nego loop na telefonu......
|
eeee o tom ja pričam, posto je proslo 45 dana imam pravo na novi a ne takoreć polovni/korišteni...
edit:2
po*erem se ja na njihov popravljen disk, to je glupost pa nije to auto da popravljas

disk uopće nije onaj moj nego neki drugi...prije je bio sd15 sad ima neki drugi...
edit:3
navlačili su me kao...i netko sa foruma mi je savjetovao posto je proslo 45 dana da se javim službi za zakon o potrošačima, bio budala pa nisam...nakon tupljenja njima na mail i na telefon da je prosao rok za popravak i da očekujem novi disk jer mi je odmah palo na pamet da će mi poslat popravljeni oni pošalju popravljani...