View Single Post
Staro 18.11.2009., 18:26   #1
DirectHit
Premium
Moj komp

DirectHit's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Zaglavljeni pixel

Pozdrav ekipa!

Uglavnom imam dva problemčića pa me zanima dali je moguće da ih rješim što je jeftinije moguće. Idemo redom:

1. Imam monitor 22" inch LCD LG Flatron W2242T koji je još pod garancijom. Pojavio se jedan zeleni tkz."zaglavljeni" pixel na njemu i već par mjeseci sam isprobao sve softverske i "ručne" tehnike da ga maknem no jednostavno neide.

Zanima me dali je moguće da mi, pošto se radi o zaglavljenom pixelu u tvrtki u kojoj sam kupio taj monitor - isti pixel "odglave" za određenu svotu? Dali to rade u servisima? Dali da se možda obratim nekom dediciranom servisu a ne u samoj tvrtki? Koji je vaš prijedlog u tom slučaju? Taj pixel me smeta kad igram npr. igre koje prikazuju crnu pozadinu itd.

2. Imam konzolu Game Boy Advance SP - isti problem - pojavio se zeleni pixel. Zanima me, dali je moguće bez da se konzola otvara - da odnesem istu na neki servis da mi pokušaju "odglaviti" taj pixel tako da mogu normalno igrati bez da on strši?

Stvar je u tome što nemam iskustva sa time pa bi me zanimalo što mi je najbolje u tom slučaju činiti jer me stvarno ti pixeli smetaju a volio bi da to netko stručno obavi odnosno da obavi pa da bude sređeno jer mi je glupo izdvajati novac opet kad su stvari relativno nove.

Hvala.
DirectHit je offline   Reply With Quote