18.11.2009., 18:20
|
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Autor bego2
Dosao disk napokon danas i naravno popravljan..odmah sam zvao servis i svađao se sa njima, zvao i frenda što radi u jednom computer šopu u Zg da ga pitam jel imam sad pravo na povrat novca ako nisam zadovoljan sa reklamacijom, rekao je da nema šanse da ću sad dobit lovu nazad jer je disk kod mene...a šta ću sad, svaki dan strepit kad će krepat
sad je firmware: sd1a to šta bolje ?
|
cek', da li hard disk radi? ako radi, u cemu je problem? ako mozes, daj malo napisi koji bi bio razlog da se tebi prizna garancija i dobijes novce nazad. sada ce opet ispasti da burko sere i da pravda trgovine, neka bude. dok opet netko ne upadne, napise sve u bebu, i odjednom nema vise ni traga ni glasa od pojedinaca. nego, daj napisi, mozda grijesim. ako grijesim, unaprijed se ispricavam  .
|
|