Citiraj:
Autor coconut
@presidente
Dužan si platiti SAMO dijagnostiku koja btw, nije izvršena kako treba jer su ti decidirano trebali reći je li problem mbo ili proc. Nitko ne može prisiliti da kupiš cijelu novu konfu ili njene dijelove. Negdje u Zakonu o potrošačima piše da u slučaju popravka u iznosu iznad 400kn MORAJU zatražiti tvoje pismeno očitanje o tome tj. da ti ti ponudu, a ti je možeš potpisati ili odbiti. U slučaju tvog odbitka vraćaju ti robu u stanju u kojem su je dobili od tebe.
|
Dijagnostika me i zanima, za ovu robu su me uredno zvali i ja sam ih uredno odbio, tu je sve čisto. Dijagnostima me muči, jer nije mi cilj ciganit, daleko od toga, al po meni ovo od dijagnostike nije ni D.
Jer ako kažem momku da znam šta radi i da mi provjeri
samo CPU i MBO, a nakon 7 dana (?!) me zove drugi momak i kaže da je provjerio grafičku, rame, memoriju, disk (!?) i da sve radi, dok CPU
ili MBO ne rade, onda se pitam kakva je to dijagnostika, kakva je to usluga i naposljetku što ja to točno plaćam?
Dijagnostiku? Ne, nju nisam ni dobio jer su rezultati iste jednaki onome šta sam im rekao pri dolasku (a za to, naravno neman ni pismeni ni osoban dokaz u obliku kakvog svjedoka)