Natipkat ću ukratko jer neman sad vremena za detalje, a treba mi hint na brzinu,ako ko uopće uhvati prije nego šta izađem iz kuće...
Uglavnom otišao mi je ovaj 939 setup iz siga (AMD 4200+) metodom eliminacije sam sam skužio da nije do svih komponenta osim RAMa, CPU i MBO. Pošto iman 2 pločice RAMa sam i poprilično siguran da nije do rama, a pošto mi je drugo PC na AM2 soc. ne mogu dalje testirat metodom eliminacije, tako da ostaju CPU i MBO kao upitni.
Pošto nitko od mojih bližnjih nema s.939 pa san nevoljko otišao u servis i pitao čovjeka imaju li s.939 komponente, dobio sam odgovor da
imaju, te sam im naglasio da
ne treba testirat ništa osim CPU i MBO jer je ostalo uredno, mislim može ako mu je gušt, al nema jebene potrebe.
7 dana nakon me zovu, da su našli problem i da je problem u MBO ili CPU

I dao kao mogu iz dućana naručit CPU/MBO pa probat, ali da tada ja to moram platit, dakle cirka 800, 900 kn bi me izašao PC koji teško da kompletan košta 1000 kn. I šta reć, to da ne radi CPU ili MBO sam znao i uredno im napomenuo prije 7 jebenih dana i apsolutno mi ne pada napamet ovakvu "uslugu" platit niti kune.
Pa me zanima, jesam li dužan uopće platit ovakvo što? I ako platim (a to ću najvjerovatnije morat ako budu izinstirali, pošto do kante drugačije neću legalno moć doć) jel mogu šta napravit za povrat tih novaca?