View Single Post
Staro 18.11.2009., 14:31   #2119
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Vemil katastrofa

Lijep pozdrav svim članovima foruma!
Eto ovom prilikom bih htio ukazati svima na moj neugodni reklamacijski problem
s Ve-milom...budući da se ovjde već pisalo o propasti dotične firme iskoristit ću malo slobodnog vremena i opisati kako se postupa u današnje vrijeme s kupcima.
Ukratko...nazvao sam Vemil i izjasnio se da imam reklamaciju na matičnu ploču...ploča nije htjela bootati winxp te je izbacivala grešku "cmos checksum error".Dotični gospodin je bio ljubazan i dao mi je adresu na koju da pošaljem ploču s opisom problema.Super...ja sav sretan i zadovoljan što se razgovor završio nakon dvije minute bez ikakvog natezanja i pregovaranja.Još sam mu postavio pitanje kad mogu očekivati da će reklamacija biti gotova na što je on odgovorio da bi idući tjedan trebalo biti sve riješeno.Hvala...doviđenja!
19.10.2009. sam im poslao uredno ploču u kutiji sa kopijom garancijskog lista.Dan kasnije sam ih još nazvao i ostavio broj mobitela te ime i prezime za svaki slučaj.
Dođe idući tjedan,ali iz Ve-mila nitko ništa ne javlja.Ja ih nazovem i dobijem servis.Gospodin mi uljudno kaže da je dobio paket i da se reklamacija počela riješavati te da stanje mogu pratiti preko njihovog servisa.I zaista na njihovom servisu sam pratio tijek reklamacije...

Pregled reklamacije
Vrijeme: 21.10.2009. 12:39:13
Organizacija: Skladište servisa i reklamacija Zagreb
Opis akcije: ULAZ ROBE U SERVIS (URS)
Tekst akcije: javlja grešku cmos checksum error u orginalnom
pakiranju sa limičem ---------------------------------------
kupac sam dirao po biosu s toga je ploča izvan jamstva jer samo
ovlašteni servisi smiju raditi update biosa, na ploču stavljen bios
F3 i ploča se uredno pali i posta i diže windowse, ne raditi update biosa više.

Vrijeme: 21.10.2009. 12:39:13
Opis akcije: Promjena statusa
Tekst akcije: Zaprimljeno
Vrijeme: 22.10.2009. 16:35:06
Tekst akcije: Započeto u servisu
Vrijeme: 07.11.2009. 11:57:11
Tekst akcije: Završeno popravljeno

Ja sav sretan pomislio da mi ploča dolazi nazad kroz 2-3 dana.Gadno sam se prevario.U nekoliko navrata sam zvao servis i naravno nisam ih mogao odmah dobiti.Javi se gospodin i kaže da ostavim svoj broj ta će oni meni iz servisa javiti! Meni nije jasno ako je "završeno i popravljeno" 07.11. zašto mi se ploča ne šalje nazad????
Servis više uopće ne mogu dobiti ili ne žele da me spoje sa servisom.Danas je 18.11. i ploču još nisam nazad dobio.Uspio sam danas dobiti Ve-mil i stvar je opet ista...ostavite broj i nazvat ćemo vas iz servisa...WTF???
Muljaju čim im spomenem da mi daju broj overseas pošiljke da vidim gdje je paket...
Pa što mi je činiti?
Kome da se žalim...kome da se obratim?
Firma propada i strah me je da me ne prevare...ne znam što da radim!
Oprostite na opširnom tekstu...hvala!
bixsy the king je offline   Reply With Quote