Evo mene opet sa slusalicama. Naime, iako sam na prvu bio zadovoljan sa HD465, pokazalo se da nakon duzeg slusanja, jednostavno previse pritišću uši i nakon 2-3 sata jedino sto sam htio bilo je to da ih skinem. Zvukom sam bio zadovoljan, lagano pojacan bas, uglavnom ok.
Frend mi ima HD555 i danas sam otisao kod njega da napravimo direktnu usporedbu. HD555 imaju manje basa, ali srednje i visoko dosta definiranije, prozracnije. Ali i ono najbitnije, ergonomija je puno bolja, moze ih se imati danima na ušima bez popratnih pojava.
Onda sam se zaputio u dućan i po drugi put mjenjam slusalice, ekipa me tamo vec malo cudno gledala, ono, misili su da ih zajebavam. Ali stvarno, svaka cast, zamjenili mi, ja nadoplatio i eto sad uzivam u super ergonomiji i naravno zvuku, koji je ipak prirodniji na HD555.
Sad imam drugi problem, naime sa zvucnom. U postavkama mogu postavit da imam kao 4 zvučnika, odnosno 2 izlaza. Front i rear. Ali je problem sto recimo u front je prikljucen kakbal koji ide na pojacalo, a na rear su slusalice, ali taj zvuk koji ide u slusalice je za rear i u njemu nema basa. To sve radim zato da ne moram stalno prestekivat i zavlacit se iza kompa. Pa jel zna netko kako da dobijem na taj rear izlaz normalan signal kao i na prednjim?
pozz