View Single Post
Staro 17.11.2009., 21:01   #3900
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
V for Vendetta - vrh, gledati obvezno... odličan "postapokaliptični", izuzetno zabavan

Blood Diamond - dosta težak, svakako odličan i za pogledati... ali ono pripremiti se za baš brutalne scene (pod to ne mislim crijeva naokolo & shit, nego lošu stranu ljudske naravi)

The Firm - nema se šta reć... ko i ne volim tom kruza, nek si ovo pogleda

El maquinista - ajmo reć memento klon... kad je to bila loša stvar? bale izgleda neprepoznatljivo u tom filmu, ali ga je odradio majstorski

The Watchmen - gledo prvih sat vremena u par etapa, nije moj cup of tea

Perfume - Story of a Murderer - orginalno u svakom slučaju + hofman = pogledati

Stranger Than Fiction - c/p tebe... stvarno odličan i svojevrsni dašak svježeg vjetra sa svojom pričom i ubačenim "cgi-jem", jedino kvin latifu nemrem smislit nikako u bilo kojoj ulozi

Taken - meni oke... no brainer od kojeg sam upravo i očekivao to. za zadovoljit akcijske potrebe sasvim dovoljno.

-------------------------------

Funny People - čudan... misliš da je sandler profesionalno govno, a onda opet se staviš u njegovu kožu i tak naokolo ideš. dvojaki osjećaji kak si ti već spomenuo. generalno osim što film stvarno traje gro, ne mogu reć da me nije zanimalo šta će se sljedeće desiti i da sam stoički odgledao tih 2:30h. solidna drama sa par mega bisera u vidu stand-up nastupa. jedino mi je žao što je sam lik seth rogena bačen u debeli, debeli drugi plan, a zapravo cijelo vrijeme smrdi kako više priča naginje njemu.
syss je offline   Reply With Quote