View Single Post
Staro 17.11.2009., 17:41   #12
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor lujito Pregled postova
Zanimaju me vaša iskustva sa ovim radio stanicama? Gledam po netu, ima ih nekoliko što se često ponavljaju u ponudama dućana, al mi njihove specifikacije ne znače baš puno, jer to nije baš kao u upotrebi. Pa bi volio da iznesete nekakva iskustva, prijedloge, savjete. Što gledati kad ih uspoređujem? Meni bi trebala otprilike 4 komada, za skijašku stazu. Iskustva na koja sam ja naišao na internetu kažu da što jeftinije to bolje jer se ne isplati davati velike novce za amatersku upotrebu. Što vi kažete?
Jos negdje imam dvije vojaške Moto-rage, suvenir iz vremena Maksimirskog snimanja : DD4

Osim "kremenac" gladi za napajanjem, te bitange su sjecam se kilometarski sposobne. Nisam bas pratio no'vine ali u EU se drzi Motorole i Kenwooda. Prije par godina smo bas za neku skijacu uzimali zutu sport seriju od Kenwooda. Kod nekog su zavrsili pa ti ne mogu precizirati model. Ali Kenwwod stalno ima "sportskih" modela u ponudi. Lagani i adekvatni za namjenu. Nekoliko modela u rangu debelo ispod i nadomak 100 Jureka. Vidi tko kod nas prodaje Kenwoode, ali vidi da nije 10-ti preprodavac zbog cijene.

MM Graz je imao nekakvu rasprodaju prosle godine. Preko bare ima odlicnih gradjevinskih "no name" modela ali A1 kvalitet i nisu nesto jako skupi. Osim ako bas nemas potvrdjenu preporuku drzi se kod nas spomenutog izbora. Kod domicilnih civilaša termim prepreke ima sasvim drugacije znacenje interpretacije i mozes ga realno prevesti kao cistu crtu bez ijednog objekta ili prepreke. No za vecinu pokretnih namjena, vise nego dosta kod vecina pristojnih modela.

Ovo me malo vratilo u proslost kad se sjetim kad je Walkie Talkie - prije nesto manje od 30-tak godina - imao sasvim drugaciju konotaciju na ovim prostorima

Pred sami pocetak 8cigera, pred jednom ambasadom smo prosli sa bajkovima i u ruci drzali Walkije. Hahaha, u roku 5 minuta je dosla murja

Koje su to bile konstrukcije. Trebalo je napraviti dva poziva kod glavonja da ih nazad dobijemo sa napomenom : "Deder toj cheljadi kaž'te da se ne setkaraju vise po ulici sa tim napravama" posebno pored milicije

Hm'da, talijanski šaržerac Mg-jac i Walkie Talkie su tada mogli od postenog prolaznika napraviti certificiranog teroristu i vanjskog neprijatelja u ocima krivih promatraca. A danas? Sto vrijeme opere buducom prosloscu.

Eh da,

ako mislis pokrivati 10+ kilometrazu i dodavati nekoliko jedinica dok povecavas svoju konspiratorsku organizaciju, drzi se Motorole svakako Oko Hiljadarke se mogu imati vec ozbiljnejši modeli

Na sastancima koje ogranizirate na javnim mjestima, mozda bi ovo trebalo razmotriti Ima ih stvarno koliko hoces.

>>> Codex Alimentarius <<<

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 17.11.2009. u 18:13. Razlog: >>> kalibracija kristala
Visage je offline   Reply With Quote