Ovako, imam pitanje u vezi PayPala i Zagrebačke banke. Koliko znam Paypal je moguće otvoriti i pomoću deviznog računa, što su mi i u banci potvrdili, kartica je Visa electron. Napravio sam PayPal account pomoću deviznog računa i kad upišem broj kartice ovo mi izbaci:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Pomislio sam da je to zato što na kartici nisam imao nikakav iznos, danas sam uplatio određen iznos i shvatio da tog problema više nebi trebalo biti. Još jednom, u banci su mi rekli da je sa računom sve u redu i da mi kartica nije niti poništena niti išta drugo. I sad, sa novcima na kartici ja pokušam opet napraviti isti postupak i opet izbaci isto. Zovem zabu i žena u službi za korisnike mi sad govori da se Paypal nemože raditi pomoći Visa electron devizne kartice. Malo je reći da sam zbunjen u ovome trenutku. Ispričavam se ako je ovakvo pitanje bilo postavljeno, ali mi je odgovor stvarno hitan.
Hvala.