Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA  najjaci kralj ovdje 
A onaj video sto je netko postavio, jel ono quake arena ili cod6???  Likovi su naganjaju sa gl ko da je momacka vecer 
|
Pa da, najlakše mi stisnuti na brzinu Q za neki killstreak reward, za lean me živo zaboli, kao što rekoh, imam i pametnijih stvari na pameti od leana, nit vremena nit volje za izvirivanje
A za onaj video, to je postavljeno samo da se pokažu mogučnosti koje se pružaju i da su modani dedicated serveri samo pitanje vremena.
ALi da, lud je video 100 gradi, onaj roka iz AC130 največi top ko minigun
Citiraj:
Autor rodney
ako jos jednom cujem mi s originalom, usrat cu se....
neznam, nista osobno, ali cini mi se da pretjerano branis tu igru, valjda pokusavajuci opravdat novce koje je kostala... nevezano sad za tu nuklearku...
|
Pfff, da, poserem se na tih 400 kn.
Tolko Dizel ostavi u jednoj noči u birtiješini
A što se mene tiče, neznam, osobno pak mislim da previše ljudi sere po igri a da ju nije ni vidjela, go figure

A kada ju napokon i probaju, opet će srat čisto ostanu vjerodostojni prijašnjem svjedočenju
Nebitno imala igra dedicated servere, matchmaking ili nešto treče, radilo to ili ne, igra je dobra, igriva i povrh svega
zabavna, srušila apsolutno sve rekorde prodaje i evo igra se na netu k'o blesava (u ovom matchmakingu piše koliko igrača igra, prvi dan izlaska gledam i ne vjerujem koliko tisuča ljudi.
E sad, jbg, druga je priča sa ovim idiotima iz Activisiona, oni su pustili tu zabavu u prodaju i pokupili pare, ni meni se to na takav način ne sviđa kao ni sljedečemu, no ko ih može kriviti? I oni su tu prvenstveno zbog para, ne zbog gamera
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
a ja sam sve počistio  
|
Zašto me to ne čudi
Ja još dugo neću ni započeti SP, ali ni sam neznam, no vrlo vjerovatno da ću ja preskočiti tu misiju.