View Single Post
Staro 17.11.2009., 16:17   #1369
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja Pregled postova
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA najjaci kralj ovdje
A onaj video sto je netko postavio, jel ono quake arena ili cod6??? Likovi su naganjaju sa gl ko da je momacka vecer

Pa da, najlakše mi stisnuti na brzinu Q za neki killstreak reward, za lean me živo zaboli, kao što rekoh, imam i pametnijih stvari na pameti od leana, nit vremena nit volje za izvirivanje

A za onaj video, to je postavljeno samo da se pokažu mogučnosti koje se pružaju i da su modani dedicated serveri samo pitanje vremena.

ALi da, lud je video 100 gradi, onaj roka iz AC130 največi top ko minigun

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova

ako jos jednom cujem mi s originalom, usrat cu se....
neznam, nista osobno, ali cini mi se da pretjerano branis tu igru, valjda pokusavajuci opravdat novce koje je kostala... nevezano sad za tu nuklearku...

Pfff, da, poserem se na tih 400 kn.
Tolko Dizel ostavi u jednoj noči u birtiješini

A što se mene tiče, neznam, osobno pak mislim da previše ljudi sere po igri a da ju nije ni vidjela, go figure
A kada ju napokon i probaju, opet će srat čisto ostanu vjerodostojni prijašnjem svjedočenju

Nebitno imala igra dedicated servere, matchmaking ili nešto treče, radilo to ili ne, igra je dobra, igriva i povrh svega zabavna, srušila apsolutno sve rekorde prodaje i evo igra se na netu k'o blesava (u ovom matchmakingu piše koliko igrača igra, prvi dan izlaska gledam i ne vjerujem koliko tisuča ljudi.

E sad, jbg, druga je priča sa ovim idiotima iz Activisiona, oni su pustili tu zabavu u prodaju i pokupili pare, ni meni se to na takav način ne sviđa kao ni sljedečemu, no ko ih može kriviti? I oni su tu prvenstveno zbog para, ne zbog gamera

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
a ja sam sve počistio

Zašto me to ne čudi

Ja još dugo neću ni započeti SP, ali ni sam neznam, no vrlo vjerovatno da ću ja preskočiti tu misiju.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 17.11.2009. u 16:57.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote