Citiraj:
Autor alengrosevic
kablovi su standardne duzine, dobio sam satax3 na jednom kablu(bolje nego x2). EPS i 24 pin su fiksni tj njih ne mozes modulirati. i na Cosmosu nikako ne pasu, trebalo bi jos cca 15 cm kabla na EPS-u i 10 na 24 pinskom da se to uspije sloziti. No i onda bi jako tesko zatvorio starznju stranicu Cosmos, jer ako pogledas, na knap ide i bez tih kablova pa bi bio problem to zgurati i napraviti dobar cable managment. Kad se sjetim HAF-a, s njim se moglo cuda raditi od cable managmenta...
|
Da, a mene zapravo samo EPS hebe. Na MBO mi je skoro na vrhu i nema sanse da nesto sa time napravim. Niti jedno kuciste mi tu ne bi pomoglo. Ostali kablovi se ne vide i oni koji se vide lijepo izgledaju jer sam ih fino poslozio, a i crni su pa to sve zajedno lijepo izgleda. Jos jedino moram nabaviti dobar snake skin u koji ce ici s-ata kablovi i oni od front p.
Idem danas vidjeti Obsidiana u zivo i ako mi bude ok uzeti cu ga...a ako ne onda si ostavljam Cosmosa jer jedino bih ga za Obsidiana mjenjao....ostala kucista mi se ne svidaju. Jedini minus mi je boja od Cosmosa....i da imam crni o zamjeni ne bih ni razmisljao.
Nego, koje modularno napajanje ima dugacki EPS kabal.....minimalno mora biti 600W?
Ili uzeti ono sto je coconut rekao tj. onaj "produzni" za EPS i staviti ga u snake skin, samo dali ima toga kod nas za kupiti ili moram iz vana narucivat?
P.S.
Za vikend stavim nove slike kucista...sada kada je HS50 unutra jos ljepse izgleda....bar meni.
LP