Citiraj:
Autor ALiEN17
...po ko zna koji put. 
Jučer bio baš Primorac na Novoj (nemam pojma zašto, ali od svih tih likova, nekako mi je on najdraži...) i priupitali smo ga za hoće li se i kad ukinuti bolonjski proces studiranja... Političar kao političar, kaže da je kod nas neka verzija bolonje u koju treba uložiti puno truda, novaca, vremena i potreban joj je redizajn, ukratko...
|
Malo visoko mišljenje o čovjeku koji je uništio kvalitetu studiranja i samih studija u Hrvatskoj. Po onome što si napisao pretpostavljam da si na FER-u ili FOI-u. Upravo ta dva fakulteta su glavni poligon za testiranje bolonje, a mi imamo sreću da smo njihovi pokusni kunići. O nelogičnostima, uvjetima, neimanju rokova, završnim i ponovljenim završnim ispitima, lošim materijalima za učenje bi mogao nadugo i naširoko. Od svega toga je bitno da žalim dan kada sam upisao gimnaziju, pa onda dan kada sam upisao fakultet po bolonjskom sistemu.
Citiraj:
Autor Xizor
Sto se zaposlenja tice, reci da ne mislis ozbiljno da netko gleda jednako na diplomu University of Zagreb kojeg nema medju prvih 200 - 500, a na nekim listama i prvih 1000 sveucilista na svijetu s Cambridge ili Oxford diplomom (njih dva su najcesce unutar prvih 10)
|
Jesi se zapitao prema kojim stavkama rangiraju sveučilišta? (recimo sveučilište u Ljubljani je među 100 najboljih u Svijetu...)