17.11.2009., 00:17
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Autor Ganon
Pozdrav, evo, učlanio sam se na forum kako bi mi pomogli u riješavanju jednog jakog velikog problema.
Vidio sam da je već otvoren MW2 topik, ali sumnjam da ce mi itko tamo odgovorit na pitanje. Pa ovako:
Znači nakon puno muka instalirajući MW2 došao sam do jednog problema.
Gledao sam benchmarkove i vidio da igra upotpunosti briljira i na starijim grafama poput 9600GT, tj da i na 9600 bez AA na max rezi ide u oko 90FPSA, što je standard igre.
Super, ja presretan, pa to ce biti super za moju 260gtx. ALI... Pokrenem ja igru, i na 1440x900, shadows,specular,soften smoke off, detalji high, igra štuca-
Jedva jedvice da dobim nekih nestabilnih 40-60FPSa.
Znaci konfiguracija je: 260gtx, 5600+dual amdov i 2gb rama.
Eto, sve ostale igre idu na najvišim postavkama, čak i Crysis. Ne znam stvarno u cemu je problem...
EDIT: CoD4MW1 je na starijoj 9800GT išao na najvišim postavkama, a gledao sam usporedbu zahtjevnosti i vidio da je MW2 malo više zahtjevniji od prvog dijela.
|
lol preduhitrio si me ja imam problema sa ati 4870 probao sve zive drivere pomaka nema to je do igrice mora da je slabo optimizirana nema druge ili je graficka slaba druge nema..jedino ako netko moze pomoc.. meni idu fpsi i preko 100 ili padaju ali sve u svemu lose u najbitnijim akcijama oko 45 sto je lose po meni za cod ajde da se vrti tu oko 50 bi rekao ali kad mi ode na 80 pa naglo padne na 50 osjeti se razlika i usporenje tako mi se neda igrat
|
|
|