Citiraj:
Autor celeronko
Moze preporuka za neko napajanje do 450Kn, ogranicen sam na hgspot,vemil i links.
|
onda si full ogranicen

. salim se, onda ti jedino links preostaje jer je vemil kaput, a hgspot jos nije nabavio novu robu.
nego, do 450 kuna najisplatljivije napajanje:
400W CORSAIR CX Series CMPSU-400CXEU. imas objasnjeno na gro mjesta tu po forumu, ne trazi objasnjenje nego samo uzmi ovaj psu i bit ces zadovoljan

.
edit.
mislim, jebiga. malo bolje pogledam u moj komp kod tebe, stvarno ponekad ne kuzim ljude. imas procesor koji je kostao oko 1400 kuna kad je izasao, imas plocu koja je bila oko 600 kuna (imao ju), graficku iznad 1500 kuna i monitor oko 1500 kuna. i onda je tesko dati za neko posteno napajanje jer ova gtx275 nije bas stedljiva kartica, a athlonce 6000+ x2 jos manje. mislim ok, to su vase komponente, ali prvo sto bi se osigurao je napajanje. ne kazem da je ovaj corsair 400W slab, gurat ce on konfu bez problema, ali kazem inace. jer onak', dat cu 450 kuna za ono sto ce mi pogoniti ostatak komponenti od puno novaca. mislim, ne radi se to tako.......... i jos onda se razmislja o spire-u, a ne znaju napraviti postenu naljepnicu za ventilator (znam, imao).