View Single Post
Staro 16.11.2009., 22:57   #13
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
*meni je pala brzina sa 4mb na skoro pa 2. nakon dva mjeseca skuzio da je stari spojio nazad stari iskrin telefon (da, onaj sa okretalom brojeva )), ali ga spojio direkt u liniju. iako nije radio, imao spustenu slusalicu, svejedno je nekako zezao vezu. iskra zavrsila na tavanu, net proradio bez problema*
ovo kazem, cisto za svaki slucaj da i kod tebe moze biti slicna situacija (problem u nekom kablu i slicno). za provjeriti kablove barem nije problem, ima ih .

drugo, ovo sto je niki vec rekao. netko se jos spojio blizu tebe i ode brzina. kako su sada podjeliti masu maxtva, nebi bilo nimalo cudno da je do toga. situacija kad sam ja uzimao maxtv - odem na onu njihovu stranicu za provjeru dostupnosti ocekivajuci cisto regularu jer kuca do mene s jedne strane ima maxtv, i pet kuca sa druge isto. i naravno jos njih, ali su ovi najblizi.
i klinac, ja ne mogu imati maxtv. zovem sluzbu za korisnike, isto mi kazu. sreca, nakon dva dana me nazove frend koji radi u zg tcomu, sredi mi hard za produljenje ugovora (dok ih nije bilo, sada znam da ih ima), i pitam ga za maxtv. samo je rekao da ce zvrcnuti za par minuta, prekinuli razgovor, zazvonim kucni nakon dve-tri minute - sredeno! "sta si napravio?" -nazvao lika u centralu da dignu brzinu na 044/moj kucni. znaci, itekako se moze bez problema, samo treba imati nekoga tko ima nazvati "nekoga". ovo za szk mislim da ti nece previse pomoci, ali se isplati pokusati.

i za kraj, ovo za servisere. iskreno, ja ih moram pohvaliti. u subotu se probudim cca 8 ujutro, odmah pali komp pa tek na wc. kad skuzim - ne mogu na net. ok, procedura koja se sastoji od otpajanja jebenog dlinka 584, malo samaranja po njemu iskljucenom, malo izvijanja, resetiranje, ponovno spajanje kablovinja i konfiguriranje je uvijek popravljalo situaciju. kad klinac, meni samo power lampica svijetli . uglavnom, nazvao szk u subotu oko 1 popodne, javio mi se lik s kojim sam samo spliter eliminirao kao potencijalni razlog sranja, i prijavio kvar. naravno da vikendom ne idu na teren, znaci subota+nedjelja mi 100% je bez neta. plus par dana naravno ovog tjedna........
ali danas oko dva popodne evo njega. da, prognoza je da je ruter totalno otkadao, ali nemam vise garancije na ruter. jedino mi nije jasno da li sam trebao dobiti uz maxtv novi ruter, to cu ih sutra malo izdaviti. nego, covjek otisao u auto, i izvukao dva vidno koristena dlinka; jedan 584, drugi 684 sa wirelessom na sebi. ovaj 684 je full usporen, no 584 radi 5/5 i evo zahvaljujuci njemu gledam cijeli dan maxtv i uzivam u netu. tako da ja imam samo rijeci pohvale, i za brzinu izlaska na teren, i za susretljivost. naravno, nisam dao niti lipe za nista .

Burko je offline   Reply With Quote