Citiraj:
Autor pingmachine
nabavio i ja ovaj monitor pred par dana.
ocjena u odnosu na ostale LCD monitore: 7/10
ocjena u odnosu na moj (ženin) CRT: 2/10
dat ću mu još nekoliko dana da vidim mogu li se priviknuti na blještavilo, jer me jako živcira i smeta, ali nisam preveliki optimist po pitanju moguće prilagodbe. ako se dosad nisam priviknuo, ne znam hoću li.
|
Lol koji profinjeni lirski osjecaji, koda se degustira vino

Prvo sam pomislio, to je hi-fi-slikoekspert, sve vrvi od brojkica, kontrastova, gamuta, gamme, profil rekalibracija, svjetline po kvadratnim metrima, ali onda sam se sjetio da u susjednoj sobi imamo dva uprashinana Mitsubishija, odo provjerit, kad ono ovi tvoji zenini - pa to je jad i spram starih sony trinitrona na poslu, nitko ih mjesecima ne zeli paliti, a da je to takvo nebo spram ovog sirotog Della (da se razumijemo, mislim, nakon kalibracije profila), nekako neznam. Osim ako je monitor pokvaren. Naravno da "crna" na lcd-u nemoze biti crna ako iza svijetli lampa... ali (posebno za taj novac) nije to smak svijeta

Uglavnom, javi kad ga budes prodavao. Evo, da nisu od firme, poklonio bi ti ta dva "hvaljena" dinosaura od mitsubishija
nhf

edit: ok ne pricamo o istom monitoru (vidi pod maj komp), ali cesto se vidljivo razlikuju dva ista monitora zajedno kupljena. Kod mene je takav slucaj dosada na 3 kompleta monitora, bez izuzetaka. U pravilu jedan bude zeleniji, drugi magentastiji, o svjetlini da ne pricam. Tako ok, defaultni profili mogu pomoci, ali svakako je bolje nekog zazicati za hardverski kalibrator (iako i izmedju jnih ima boljih i losijih)