garancije nemam bila je godinu dana, te je istekla, a ida ju imam nebih ju mogao ostvarit jer sam morao malo pilit vrm cooler da bi mi S1 mogao sjesti gore.
Ma grafa uopće nije bila kurena, velim, pratio sam temparature, da je bilo šta počelo skakat u nebesa gasio bih test odmah.
Što je najgore, to mi se desilo usred igranja, a load kartice je bio manje od 80%, znači nije se trebalo dogodit takvo što jer sam još bio daleko od njenih limita i nekog ozbiljnog zagrijavanja.
Ništa, nastavak slijedi večeras, sad moram šljakat.
EDIT
Evo sada sam došao doma, nema posla, pa da vam postam sensor log od GPU-Za
GPU-Z sensor 2.rar.
Sad krećem u čišćenje drivera i stavljanje novih, premda ovo driveri nebi smjeli radit da su neznam kakvi, ja sve nekak brijem da je bios na toj kaartici zbog nečega u banani.
EDIT
Skinuti zadnji driveri stari prvo deinstalirani, pa očišćeni sa driver sweeper-om, instalirani novi driveri.
Pitanje glasi šta sada???
Sad me strah uopće išta palit da mi opet ne zablokira komp, samo ovaj puta nepovratno??
EDIT
I opet isto

Neznam dali je do same igre, možda me taj psyhix hebe, ali nemogu igrat devil may cry, kartica odmah blokira, i niti VPU Recover ne pomaže, jedino hard restart.
Evo opet loga iz GPU-Z, opet se isto dešava, mjerenja polude prije samog blokiranja kartice.
Dali se nešto pregrijava možda?
Šta da radim?
GPUZ.txt
Idem probat quake4 malo zaigrat da vidim šta će onda reći.
EDIT
Nakon probavanja COD4, Quake4 te Devil may cry, došao sam do spoznaje da više niti jednu igru nemogu igrat.
Najduže mi je izdržala sa COD4 multiplayer, nekih 15 minuta prije nego skoči u protective mod.
Sad stvarno neznam šta da radim, idem probat skinut opet sve hladnjake dole, i promjenit opet pastu, premda nema ni mjesec dana kako sam to radio.
Nakon toga jedino još šta mi pada na pamet je flashanje biosa grafičke, al to mi je zadnja opcija jer me frka da se ne sruši u pol flashanja, a kakve sam sreće, upravo to će mi se i dogodit.