View Single Post
Staro 16.11.2009., 09:40   #8
privano
Premium
Moj komp

privano's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Eto priznajem , kupio sam i ja par komada , slagao neke konfe za prodaju . Istina je da su nova neotvarana , oriđiđi zapakirana u kutiji sa stiroporom u plastičnoj vrećici , kao iz tvornice ili dućana . Sigurno su zaostala neprodana na lageru pa se to sada ovako ide po oglasima . Izgleda sasvim solidno ali mu starost modela pravi problem jer nema predviđeno za ventove od 120 mm nego samo od 80 mm . Kako je kolega i naveo naprijed 4 komada i nazad još 2 na ispuhu . Na prednjoj maski ima rešetku pa kad bi se malo zamodalo sa nekim 120 mm ventom imao bi solidni propuh . Lim je srednja žalost kao i front plastika a bočni plexi je čudne kvalitete i debljine , eto na kutiji piše N.W. 4.8 Kg . Dakle dosta lagano jer je sve to nekako tanko . Boja je tako tako . Prostora ima sasvim dovoljno za ugradnju svih dijelova i dosta diskova , srednje konforno . Sve u svemu kako kažu koliko para toliko i muzike , ipak se za 99 kuna ne može naći ništa kvalitetnije a veliki plus je bočna stranica od plexija . Ako se spremaš za modati kakvo kućište kako si napomenuo , onda bi moja preporuka bila naći neko polovno noviji model kućište koje je već predviđeno za ventove od 120 mm a po cijeni bi bilo tu blizu pa se onda dati na posao .
privano je offline   Reply With Quote